Uncategorized

“Du snyder skrøbelige kvinder Camille”

”Du snyder skrøbelige kvinder Camille…”

 

I sidste uge var der en fyr som synes han skulle fortælle mig at jeg snyder skrøbelige kvinder med et dyrt produkt. Den har jeg tænkt lidt over. Faktisk har jeg brugt hans henvendelse i mit foredrag og i min teamtræning. For faktisk kan jeg godt forstå at han er af den opfattelse at det måske hænger sådan sammen.

Branchen network marketing er nemlig berygtet for at skabe drømme og store forventninger uden at fortælle at der også skal arbejdes for pengene.

Jeg har selv hørt sætningen: ”nu skal du blot signe op i forretningen – så vælter pengene ind”.

Ved visse møder bliver der snakket om store drømme, tonsvis af penge og om masser af frihed – og du skal bare signe op – så vælter det ind med passiv indkomst. Og hvis du er skrøbelig i dit sind og lader dig overbevise om denne ide om at noget er SÅ nemt, så kan jeg virkelig godt forstå at han har brug for at peje finger af mig.

Branchen er kendt for at skabe drømme og forventninger – det ved jeg godt. Vi har alle drømme vi så inderligt gerne vil opnå og pludselig står der en person foran os som lover os at dette kan blive virkelighed, hvis vi bare signer op…

Energien til disse møder kan være rigtig høj. Og mange kan virkelig mærke at det kunne være muligt – hvis bare de signer op… Nogle gør det – pga. energien og håbet om at ”NU kan jeg endelig leve som jeg ønsker med tonvis af kroner på kontoen”. Og mange fortryder dagen efter – når de lige har sovet på det hele og energien har lagt sig…

Desværre har rigtig mange firmaer denne fremgangsmåde. Jeg har selv ladet mig ”lokke” og signet op… Men har også meget hurtigt fundet ud af at der SKAL arbejdes for pengene… Selvfølgelig kommer man ikke sovende til denne mulighed.

Så jo, jeg forstår godt at du har brug for at skrive det til mig. Men du kender mig ikke. Du aner ikke hvordan JEG har valgt at behandle branchen. Jeg er nemlig ikke af den overbevisning at man ”bare skal signe op” også vælter pengene ind. Nej, tværtimod – der skal arbejdes for sagen – kontinuerligt…

Jeg har sågar skrevet en bog om branchen og om hvordan jeg mener den skal arbejdes med. Jeg har stilt mig foran en branche som jeg ved er udskældt og som jeg ved stadig bliver gjort forkert – efter min overbevisning. Og med forkert mener jeg: skriv 100 venner/bekendte ned på et stykke papir og ring/skriv så til dem alle om at du har en fantastisk forretning som de ikke må misse…. Det er SÅ forkert en måde at gøre det på – efter min mening.

Istedet handler denne branche om relationer.  ÆGTE relationer – som du i forvejen gerne ville have UDEN den branche du har valgt… Og fordi du synes det er det bedste der er hændt dig – at signe op i et network marketingsfirma – så behøver det langt fra at være det for alle dine venner og familiemedlemmer. Gensidig respekt mangler lidt i denne branche – det anerkender jeg. Og derfor har jeg valgt at behandle branchen meget anerledes end den er kendt for.

Jeg spørg aldrig om folk vil med i mit firma.

Jeg nævner aldrig mit firma – ej mit produkt FØR jeg bliver spurgt.

Jeg skaber hellere en relation for relationens skyld.

Jeg kontakter og netværker aldrig med mennesker jeg ikke ønsker at have i mit liv.

Jeg lover aldrig  noget…

Alle beder jeg sove på en evt. snak om hvorvidt de ønsker at arbejde sammen med mig og mit firma.

Jeg er realistisk og nævner at dette kommer man heller ikke sovende til. Der skal arbejdes og det HVER dag i lang tid. Der skal processes med menneskelige ting og begræsninger og der skal være fokus og vedholdenhed for at opnå sit mål med et givent network marketingsfirma.

Jeg ønsker alle skal opnå succes med branchen. Og den eneste måde dette kan ske er at fortælle sandheden om at der SKAL arbejdes – dagligt og i lang tid – før målet er nået.

Jeg fraråder ofte nogle fra at gå ind i branchen – simpelthen fordi jeg hører at de ikke har tiden eller vil give branchen tiden i deres travle hverdag. Og det er jo helt okay – de er herre i eget liv og skal selvfølgelig selv bestemme hvad de vil bruge deres timer på.

Jeg beder mit team forholde sig til hvem de ønsker at være sammen med i deres liv. Jeg har selv valgt at det skal være kvinder og mænd med ben i næsen, gerne selvstændige i erhverv og så skal de have lyst til udvikling i deres liv.

Så NEJ, dem jeg ønsker at arbejde sammen med er absolut ikke de skrøbelige kvinder – men kvinder som VED at der skal arbejdes for en drøm. Så du har ikke ret… ikke hos mig. Det kan du selvfølgelig ikke vide – for du kender mig ikke. Så lov mig – næste gang du ønsker at komme med din mening om ting – at sætte dig ordentlig ind i HVEM du skriver til… Men som sagt forstår jeg godt at du mener at branchen indeholder håb og drømme for skrøbelig kvinder – men som sagt så er det ikke sådan jeg arbejder…

Rigtig god arbejdslyst med jeres passion og drømme derude – også til dig som henvendte sig. Må vedholdenhed og ihærdig arbejde føre jer alle til alt hvad i ønsker i jeres liv.

Knus

Camille

8 thoughts on ““Du snyder skrøbelige kvinder Camille”

 1. Du har fuldstændig ret søde Camille ,jeg er din partner og jeg er bestemt ikke skrøbelig ,jeg er en der ønsker at opnå økonomiske afhængighed ,min beslutning ligger fast ,da jeg er træt af at knokle som en gal med alle mine dumme skavanker ,ingen skal kalde mig for en skrøbelig kvinde ,jeg er en fighter og jeg er sku ligeglad med hvad andre tænker ,jeg gik ikke ind i det uden at være 100% med ,og jeg elsker netværk marketing ,jeg ved at det koster på tid og så vælger man selv om man vil bruge tiden nu el på et andet tidspunkt ,jeg har travlt med alt muligt det ved du ,så alt bliver i mit tempo .det kan hverken du el andre i teamet ændre på❤️

  Så til dig derude der bitcher Camille drop det for hun gør det hun har lyst til og det hun er god til

  Så Camille min skat lad os give dem baghjul og tjene en masse penge !!!

  Mette Moff

 2. “Lad os give dem baghul og tjene en masse penge”; skrives der nok så kækt, men hvis I skovlede penge ind i stride strømme kan godt undre, at Mette Moff har ansættelse som vikar ved diverse plejefirmaer.

  Det burde vel ikke være nødvendigt, hvis jeres MLM-virksomhed var en succes eller er der noget jeg har misforstået?

  1. Hej igen

   Tak for din kommentar til mit blogindlæg.

   Når du vælger at starte op i network marketing eller som selvstændig med en klinik/salon så er det yderst sjældent at du kan leve af din forretning i den første tid. Det kunne jeg heller ikke selv. Men muligheden foreligger for dem som ønsker det – både i network marketing og som selvstændig.

   “Rom blev ikke bygget på en dag” og det gør den heller ikke i denne branche. Så ja man har brug for – eller lyst til – at arbejde med supplerende til denne mulighed. Mange har network marketing som en b-indkomst – for at supplerer et fast job eller en klinik.

   Mvh
   Camille

  2. Hej uriah
   Ansat i divers vikar firmaer ..?
   Hvor har du det fra ..?
   Jeg er selvstændig erhvervsdrivende og elsker det jeg laver , er det forbudt at have mere end 1 ting at intressere sig for ..?
   Jeg bryder mig ikke om at blive betragtet som en svag kvinde , for hvis du kendte mig ville du aldrig noglesinde kalde mig svag
   Kunne du fortælle mig hvor du evt har mine arbejdsforhold fra …?
   Og som Camille skriver så blev ROM ikke bygget på en dag og det gør en selvstændig virksomhed bestemt heller ikke , det er noget man skal kæmpe for men det ved du sikkert godt , og ja jeg knokler men det skal ingen overhoved bestemme for det er mit liv og kun mit , jeg har kun et liv og har tænkt mig at leve det fuldt ud hver evig eneste time
   Og hvis du vil vide det køre jeg også i en bil fra 1998 en gammel slade der stadig er liv i , jeg er indenfor MLM fordi jeg syntes det er super spændende og fordi produkterne er fantastiske
   Vi skulle næsten mødes Camille du & jeg også en gang for alle få talt om dette også kunne det jo være du skulle have en KOP KAFFE
   Kunne dette være en mulighed …?
   De bedste hilsner
   Mette

 3. Du/I er IKKE selvstændigt forretningsdrivende, men ulønnede ansatte i en syg organisation, der er lykkedes med at bilde jer ind, at det er god forretningsetik at jagte svage kvinde og presse dem til blive jeres downline. Downline er en bydende nødvendighed for, at du/I blot kan komme i nærheden af få regnskabet til at balancere.

  Uden at skulle blive perfid: Hvor sidder du og laver videoer i tudsegammel øse?

  1. Hej igen igen Uriah

   Tak for dit indlæg.

   Det eneste jeg vil svare på her – jf at jeg har svaret på den første del af dit indlæg tidligere – er at mit valg af bil handler om en prioritering fra mit vedkommende – en “tudsegammel øse” – som iøvrigt VAR betalt – har du nogensinde prøvet det? At køre i en bil som er betalt – så du istedet kan bruge pengene på flere rejser og fritid ?

   Hvis ikke, så kan jeg varmt anbefale – det er fantastisk.

   mvh
   Camille

 4. Skriver du så i din bog om hvordan du arbejder nå nu man ikke skal skrive til sine første 100 vender ??

  1. Kære Carsten

   Ja det gør jeg. Jeg bruger faktisk listen men på en noget andet måde. Alle lukker ned i deres hjerne når de bliver forsøgt solgt noget – så derfor opfordre jeg til at bygge relationen og lade fremtiden vise om personen har lyst til at købe eller joine.

   Knus
   Camille

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *