Uncategorized

En redaktørs bekendelser

EN REDAKTØRS BEKENDELSER

Et manus, en opdagelsesrejse og en glæde for livet.

På fredag udkommer Camille Hammerichs debutbog; Få dig dog et job! Jeg har redigeret bogen – men, som du kan læse længere nede, er den oplysning knap så vigtig.

De seneste par år har jeg gentagne gange stillet mig selv et afgørende spørgsmål: Hvad gør mig glad? Ikke forstået ud fra et intellektuelt perspektiv (for der kan jeg nemt komme med et mægtigt epos) men forstået ud fra en kropslig og mærkbar følelse. Hvordan mærker jeg glæde? Hvordan integrerer jeg den mærkbart i min hverdag, og hvor kan jeg finde den når jeg synes jeg har ledt efter den i dagevis?

Alt som processen med redigeringen af bogen skred frem, gik det op for mig at det manus jeg sad med styrede mig direkte hen til svarene. Mit skrive- og redigeringsarbejde blev pludselig en personlig opdagelsesrejse, og jeg var ombord på mit eget skib med et kompas i hånden som jeg drejede for at se hvor pilen førte mig hen.

Tankerne, metoderne og redskaberne i Camilles bog trængte igennem mit professionelle filter, og jeg måtte til sidst overgive mig til en personlig udvikling og lærdom. Jeg lærte værdien af min egen glæde at kende i det små og store hver dag, og jeg blev et mere oplyst menneske i processen.

Jeg har en mor som sjældent viser sine følelser over for mig – hvis jeg har brug for et “jeg elsker dig,” skal jeg nærmest tvinge det ud af hende, hvilket jeg sjældent gør, for sorgen i mig er stor og minder mig om at jeg savner at høre ordene.

I arbejdet med Camilles bog opdager jeg for første gang hvordan min mor viser mig kærlighed, og nu hører jeg min mors stemme sige at hun elsker mig hele tiden. Hvordan jeg kom frem til den viden, må du læse om i Få dig dog et job!

Bogens rum er autentisk og levende og den lærer dig, mig og os at sigte mod de handlinger, oplevelser, relationer, job og parforhold som gør os sjæleglade. Bogen lukker vinduet op til kroppen og følelserne så nye vinde fra vores indre får plads og råderum, og den møder os der hvor livet leves – i kærligheden til os selv og andre.

Camille Hammerichs Få dig dog et job! udkommer på fredag d. 8/6 – Der er bogreception fra 15-18 på Nytorv 5, 3th. Kbh.

Smilende emojis til alle.
H

2 thoughts on “En redaktørs bekendelser

  1. Ja! Det er lige hvad jeg har brug for i min process nu! Fantastisk at man får svarene og inspiration når man ønsker en forandring, men ved ikke hvordan man kommer videre! Tusinde tak, jeg glæder mig til at læse bogen!

    1. Fantastisk at læse Natalia. Det glæder mig meget. Bogen har masser af redskaber og metoder som har gjort at jeg kunne komme videre. Rigtig god fornøjelse med bogen – jeg håber du bliver rigtig glad for den. Knus Camille

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *