Network Marketing – Sæt pris på dine drømme (foredrag)

“Network Marketing handler om mindset, tålmodighed og branding af DIG… Folk køber folk… Vi køber af folk, vi har tillid til og derfor skal der etableres en tillid, FØR folk vil joine din forretning eller købe dit produkt.”

LÆS ANMELDELSER!

 

HØR om at Network Marketing

 

Vi bruger alle Network Marketing

Network Marketing er branchen jeg har elsket siden jeg var 18 år. Jeg er så begejstret for, at vi nu er nået til det punkt, at Network Marketing er blevet meget mere naturligt. For vi gør det alle sammen HVER dag – nemlig anbefaler et sted, en restaurant, klinik, frisør osv.

Dét er i virkeligheden “bare” det Network Marketing har gjort i årevis. 100 millioner mennesker er på en eller anden måde involveret i Network Marketing på verdensplan. Vi er ikke mange i Danmark som lever af denne branche – endnu. Det vil jeg forsøge at forklare hvorfor, jeg tror er tilfældet.

Til orientering bliver det et neutralt foredrag om branchen. Ingen bliver spurgt om de vil i mit firma eller heller købe…

 

 

… Så kom trygt og roligt og hør om mine over 30 års erfaring. Mine ideer om hvordan jeg synes branchen skal håndteres. Og hvorfor jeg kan – som en af de få – leve af Network Marketing i dag.

Network Marketing er kommet for at blive. Ligegyldig fordommene og folks erfaringer med branchen, men branchen skal opdateres og gøres nu-til-dags. Vi skal af med en masse fordomme og tidligere opfattelser. Det gør vi kun, hvis vi vælger at arbejde med Network Marketing professionelt.

 

 

Skab tillid og relationer

Hvad ville du gøre, hvis du professionelt skal gå til værks i en anden given branche? Du ville finde ud af, hvem der er din målgruppe og begynde at skabe relationer.

Jeg mener, at vi skal stoppe med at sælge – produktet og forretningsiden – FØR folk selv har spurgt. Vi skal stoppe med at lave 100 stk. liste og ringe rundt til gud og hver mand og tro, at det også er en god ide for dem.

Folk køber folk… Og de køber først, når vi har skabt en relation og en tillid.

“Læs dette og kopier”… sådan bliver der tit sagt i branchen, men mennesker er ikke ens. Og da vi arbejder med relationer nu – så kan der ikke bare kopieres og skabes resultater.

Vi er ikke ens, og vi gør ikke tingene ens. Derfor skal vi have den rigtig følelse, når vi gør ting. Dét mærker folk og så virker vi troværdige.

 

 

Mindset, tålmodighed og branding

Network Marketing handler om mindset, tålmodighed og branding af DIG… Folk køber folk… Vi køber af folk vi har tillid til og derfor skal der etableres en tillid, FØR folk vil joine din forretning eller købe dit produkt.

Jeg bruger Attraction Marketing. Det gør jeg, fordi jeg ved at det er 100% up to date. Jeg spørg ingen, om de vil joine eller købe. Folk ringer selv til mig og siger: jeg vil være med i dit team.

Det er en fantastisk følelse – at sidde klar ved telefonen og ugentlig få disse opkald. Dem der gør det, HAR taget beslutningen om at gå ind i forretningen og give den al den energi, den kan trække.

Jeg glæder mig til at dele ud af min nu over 30 års erfaring indenfor branchen – en branche som er kommet for at blive.

Aftenen vil stå på masser af erfaring, tips og tricks, som du straks kan gå hjem og bruge i din forretning.

Jeg glæder mig til en neutral aften i kærlighed
– og i kærlighed til branchen Network Marketing
Camille Hammerich

 

Hillerød, den 20. januar 2020 kl. 18.00-20.00

ER AFHOLDT