Sæt pris på dine drømme

“Network marketing handler om mindset, tålmodighed og branding af DIG… Folk køber folk… Vi køber af folk, vi har tillid til og derfor skal der etableres en tillid, FØR folk vil joine din forretning eller købe dit produkt.”

 

 

Om foredraget

Jeg har siden jeg var 18 år elsket branchen og er så begejstret for at vi nu er nået til det punkt at nm er blevet meget mere naturligt. For vi gør det alle sammen HVER dag – nemlig anbefaler et sted, en restaurant, klinik, frisør osv. og det er i virkeligheden “bare” det network marketing har gjort i årevis. 100 millioner mennesker er på en eller anden måde involveret i network marketing på verdensplan. Vi er ikke mange i DK som lever af denne branche – endnu – det vil jeg forsøge at forklare hvorfor jeg tror er tilfældet.

Til orientering bliver det et neutralt foredrag om branchen. Ingen bliver spurgt om de vil i mit firma eller heller købe… Så kom trygt og roligt og hør om mine over 25 års erfaring – mine ideer om hvordan jeg synes branchen skal håndteres og hvorfor jeg kan – som en af de få – leve af nm i dag.

Network marketing er kommet for at blive – ligegyldig fordommene og folks erfaringer med branchen – men branchen skal opdateres og gøres nu-til-dags. Vi skal af med en masse fordomme og tidligere opfattelser – og det gør vi kun hvis vi vælger at arbejde med network marketing professionelt.

 

 

Og hvad ville du gøre hvis du professionelt skal gå til værks i en anden given branche? Du ville finde ud af hvem der er din målgruppe og begynde at skabe relationer.

Jeg mener at vi skal stoppe med at sælge – produktet og forretningsiden FØR folk selv har spurgt – vi skal stoppe med at lave 100 stk. liste og ringe rundt til gud og hver mand og tro at det også er en god ide for dem.

Folk køber folk… Og de køber først når vi har skabt en relation og en tillid.

“Læs dette og kopier”… sådan bliver der tit sagt i branchen – men mennesker er ikke ens og da vi arbejder med relationer nu – i 2020 – så kan der ikke bare kopieres og skabes resultater.

Vi er ikke ens og vi gør ikke tingene ens… og derfor skal vi have den rigtig følelse når vi gør ting – det mærker folk og så virker vi troværdige…

 

 

Network marketing handler om mindset, tålmodighed og branding af DIG… Folk køber folk… Vi køber af folk vi har tillid til og derfor skal der etableres en tillid FØR folk vil joine din forretning eller købe dit produkt.

Jeg bruger attraction marketing og det gør jeg fordi jeg ved at det er 100% up to date. Jeg spørg ingen om de vil joine eller købe. Folk ringer selv til mig og siger: jeg vil være med i dit team. Det er en fantastisk følelse – at sidde klar ved telefonen og ugentlig få disse opkald – for dem der gør det HAR taget beslutningen om at gå ind i forretningen og give den al den energi den kan trække.

Jeg glæder mig til at dele ud af min nu over 25 års erfaring indenfor branchen – en branche som er kommet for at blive.

Aftenen vil stå på masser af erfaring, tips og tricks som du straks kan gå hjem og bruge i din forretning.

Jeg glæder mig til en neutral aften i kærlighed
– i kærlighed til branchen NM.
Camille Hammerich

 

Hillerød, den 20. januar 2020 kl. 18.00-20.00

DELTAG I FOREDRAGET

 

Anmeldelser

Pia Ottendahl Skovfoged:
Tusind tak for dit inspirerende foredrag i torsdags – ‘Sæt pris på dine drømme’. Jeg er allerede i gang med din bog, og glæder mig til mere inspiration og udvikling! Tak.
Mette Andersen:
“Jeg var til Camille´s foredrag  – det var fyldt med vejledning og viden om hvilke overvejelser det er godt at gøre sig når man står at skal vælge et network marketing produkt og firma.
Hun kom ind på når man har valgt, hvilke spørgsmål man møde af omverden (jeg har desværre mødt flere der stadig sidder fast i den gamle overbevisning om network marketing, så fedt at hun nævnte det!) og hvordan man kan forklar hvad network marketing i virkeligheden er – og også forskellen på det der kaldes ulovlig pyramide og network marketing.
Hun kom med 7 step til hvad der er godt at arbejde med og tænke på i sin NM forretning. Hun er god til at forklare sig, gør det simpelt, og med en livlighed i sit kropssprog, der smitter af, sammen med hendes glæde og skønne udstråling. Hun fortale om sine “fejl” i NM, som vi andre kunne lære af, hvilket jeg syntes var fantastisk!
Jeg kan varmt anbefale at tage ud og høre Camille, hvis man er nysgerrig på NM, hun fortæller kun om NM, og der var på intet tidspunkt hvor hun fortalte om det firma hun er i og spurgte heller ikke om vi ville høre det, hun holdt sig til det skrevne, og havde tid til at svare på spørgsmål også, fantastisk! Så jeg gik derfra klogere og glad, tak for det Camille!” 
Sanne Mikaela Bazlamit:
“Rigtig god aften til jer alle, det er et foredrag der på den fineste måde gør NM marketing tilgængelig og forståelig for alle. Så tag med og bliv klogere på en måde at have forretning på. En måde, jeg tror flere og flere vil være en del af. Selv havde jeg den ære at Camille Hammerich var i Livsglædecentret og holde foredraget”