Få dig dog et job! (foredrag)

Læs anmeldelser længere nede

“Vi skal alle have et job – et job vi er glade for at vågne op til hver morgen. Hvis vi nøjes i livet, så kan vi ende med at blive syge”

– Camille Hammerich

LÆS ANMELDELSER!

 

Dette foredrag er for alle – også virksomheder, som har brug for at give deres medarbejdere et foredrag, hvor de kan få en masse redskaber til, hvordan de stopper stressen, inden den overtager deres krop.


  

Mod og handlekraft i livet

Foredraget tager udgangspunkt i min debutbog “Få dig dog et job!” og handler om mit mod og handlekraft i livet. Hvordan jeg også har brugt den alternative og den spirituelle verden til at mærke ind til, hvad der gør mig glad i livet og hvad min passion er

Passion er alfa og omega i livet, hvis du spørg mig. Hvis du ikke har den, så vil du ofte føle, at du aldrig er helt glad. Så hvad gør dig glad – hvad er din passion i livet?

Vi skal alle have et job – et job vi er glade for at vågne op til hver morgen. Hvis vi nøjes i livet så kan vi ende med at blive syge. Jeg har undgået at blive syg, netop fordi jeg har fundet min passion, kommet ned i kroppen og tør leve hver dag som jeg har lyst til.

Alt dette og meget mere har jeg skrevet i en bog – min første – som udkom i 2018. Bogen er skrevet og handler om min vej i de første 45 år i mit liv.

Foredrag – live performance

Er du indehaver af en klinik eller salon, og har du lyst til at jeg kommer og fortæller om mit foredrag – så kontakt mig på mobil 4097 1142 eller e-mail konsulenthammerich@gmail.com for en uforpligtende snak.

Kærlig hilsen
Camille