Få dig dog et job! (foredrag)

Læs anmeldelser længere nede

“Vi skal alle have et job – et job vi er glade for
at vågne op til hver morgen. Hvis vi nøjes i livet
så kan vi ende med at blive syge”

– Camille Hammerich, forfatter, foredragsholder & netværker

 

Foredraget tager udgangspunkt i min debutbog “Få dig dog et job!” og handler om mit mod og handlekraft i livet. Hvordan jeg også har brugt den alternative og den spirituelle verden til at mærke ind til, hvad der gør mig glad i livet og hvad min passion er.


  

Passion er alfa og omega i livet, hvis du spørg mig. Hvis du ikke har den, så vil du ofte føle, at du aldrig er helt glad. Så hvad gør dig glad – hvad er din passion i livet?

Vi skal alle have et job – et job vi er glade for at vågne op til hver morgen. Hvis vi nøjes i livet så kan vi ende med at blive syge. Jeg har undgået at blive syg, netop fordi jeg har fundet min passion, kommet ned i kroppen og tør leve hver dag som jeg har lyst til.

Alt dette og meget mere har jeg skrevet i en bog – min første – som udkom i 2018. Bogen er skrevet og handler om min vej i de første 45 år i mit liv.

Dette foredrag er for alle – også virksomheder, som har brug for at give deres medarbejdere et foredrag, hvor de kan få en masse redskaber til, hvordan de stopper stressen, inden den overtager deres krop.

Er du indehaver af en klinik eller salon, og har du lyst til at jeg kommer og fortæller om mit foredrag, så kontakt mig for en uforpligtende snak på tlf. 4097 1142 eller på e-mail konsulenthammerich@gmail.com

Kærlig hilsen
Camille

 

Anmeldelser

Rikke Frandsen:
En sommeraften i privaten hos Camille blev forvandlet til en lille tidsrejse tilbage til hendes ophav, med ærlighed, nærvær og en levende fortælling om hvilke gaver og udfordringer der har bragt hende til hvor hun er idag. For mig et indblik i at Camille har en masse at give og dele, så helt sikkert en hjertelig anbefaling her fra mig. Jeg følte mig inspireret til at købe hendes bog med hjem som jeg glæder mig til at læse.
Sannah Olsen:
Et par timer i Camilles selskab giver altid stof til eftertanke. Hun er en inspirerende person, der åbent fortæller om hendes eget liv og de erfaringer, der har bragt hende hen til, hvor hun er i sit liv lige nu. Jeg glæder mig til at læse bogen ” Få dig dog et job!”, den er med garanti en ligeså sprudlende bog at læse som Camille er som person.
Trine Terp:
Deltog i foredraget “så få dig dog et job” i Horsens.
Fantastisk foredragsholder – så jordnær, ærlig og levende at høre og se på.
Jeg blev meget inspireret og der blev sat mange gode tanker igang, som jeg nu vil begynde at arbejde hen imod.
Vil glæde mig meget til at læse bogen “Så få dig dog et job”
Britt Lodal;
“Jeg var til Camille´s foredrag omkring hendes nye bog ”Få dig dog et job” og jeg var virkelig spændt på at høre hvad Camille havde at sige. Jeg har mødt Camille et par gange forinden og jeg var allerede blevet inspireret af hende og på daværende tidspunkt fast besluttet på at holde ”øje” med Camille og hvad hun foretog sig i hverdagen.
I foredraget Camille fortæller om hvordan hun er opvokset og hvad hun har gennemgået i sin levetid hidtil, kunne jeg mærke at hun har fundet sin sti i livet og at hun har det rigtig godt. Men ikke nok med det, så kommer hun med mange gode tips omkring hvordan man kan komme videre i sit liv. At tage styringen over sit liv og føre en selv til en vej hvor man er lykkelig og man laver det man elsker.
Det inspirerede ihvertfald mig til at kigge grundigt i mine ”gemmer” og kigge på hvad der skal til at før jeg opnår den lykke og ro som Camille har opnået. Samt bruge de tips og redskaber som hun gav mig for at komme dertil.
Da foredraget var slut, var jeg så glad og vidste at jeg tog det rigtige valg. Jeg glæder mig til næste foredrag som Camille holder. Jeg glæder mig til at sidde med bogen i hånden og læse den.
Camille har en så god energi og er super inspirerende. Hun giver andre mennesker så meget og hun er en klog kvinde både på private ting som hun har oplevet selv men også kanon dygtig til sit arbejde som foredragsholder, forfatter og networker. Følg hende og køb hendes bøger. De er guld værd.”
Tina Rasch:
Camilles foredrag “Få dig dog et job”: Et super godt foredrag, hvor Camille fortæller indlevende og underholdende om sit liv. Camille har ikke ladet stå til, når der har været udfordringer – hun har handlet, og fundet redskaber til at hjælpe. Flere af disse redskaber deler hun i foredraget. Jeg fik helt sikkert en masse godt med hjem, som kan bruges her og nu, og også noget jeg kan arbejde videre med.