Kærlighedens 5 sprog (foredrag)

“Når vi er bevidste om vores egne kærlighedssprog vil det også blive lettere at spotte og forstå andres sprog – og dermed lettere at møde dem i deres behov. “

– Camille Hammerich

LÆS ANMELDELSER!

 

Hvad er dit kærlighedssprog?

Vidste du, at vi alle har en ”Kærlighedsbeholder” inden i os? Hvis denne beholder er tom eller meget lidt fyldt op, så påvirker det vores humør, tanker, følelser og handlinger. Dette oftest i en ganske ikke-konstruktiv retning.

Det er helt essentielt for vores velbefindende, at vi har en fyldt kærlighedsbeholder, hvilket er et projekt du kun selv kan føre ud i livet. Dermed ikke sagt, at vi ikke delvist kan blive fyldt med kærlighed af en partner og andre mennesker omkring os.

 

Camille fortæller om “de 5 kærlighedssprog”

 

“Det er vigtigt, at vi i vores relationer fylder på hinandens beholdere – og lige netop her er det afgørende, at vi forsøger at møde hinanden, forstå hinanden og anerkender hinanden og vores forskelligheder.”

– Camille Hammerich

 

At udtrykke og modtage kærlighed

Det er her ”Kærlighedens 5 sprog” kommer ind i billedet. Ifølge antropolog og forfatter bag teorien om de fem kærlighedssprog, Gary Chapman, har kærligheden fem sprog, som vi alle burde have kendskab til for at kunne kommunikere bedre med hinanden.

Essensen af de fem forskellige måder at udtrykke og modtage kærlighed på er, at vi med sikkerhed finder alle fem sprog tiltrækkende, men at der umiddelbart vil være et primært og et sekundært sprog i fokus for hver enkelt person.

Når vi er bevidste om vores egne kærlighedssprog vil det også blive lettere at spotte og forstå andres sprog – og dermed lettere at møde dem i deres behov. Ved at bevidstgøre disse har vi den helt rette indgangsvinkel til at fylde andre menneskers beholdere, så de også føler sig rummet, imødekommet og elsket.

 

    

 

Selvtillid og selvværd følges ad

En aften i kærlighedens tegn vil byde på en gennemgang af ”Kærlighedens 5 sprog”, hvor vi ligeledes kommer til at snakke om selvtillid og selvværd, samt forskellen på netop disse. Guldkorn, som du får med dig fra foredraget

  • Gennemgang af kærlighedens 5 sprog
  • Tips til, hvordan du fylder din kærlighedsbeholder op
  • Viden om, hvordan du fylder på andres beholdere
  • Indsigt i forskellen på selvværd og selvtillid – samt, hvorfor det er vigtigt at skelne mellem dem
  • Mulighed for at spørge ind til konkrete problemstillinger og emner

Dette foredrag vil vende op og ned på dit liv, hvis du ikke allerede er bekendt med de 5 kærlighedssprog. Kan bruges i både arbejdsrelationer, parforhold, imellem venner og i forhold til familien – altså, det kan bruges hele vejen rundt i dit liv.

Jeg glæder mig til en aften i kærlighedens navn
Camille

 

Roskilde, den 24. marts kl. 1830-2000

https://billetto.dk/e/kaerlighedens-5-sprog-roskilde-billetter-415353/

 

Foredrag – online

“Kærlighedens 5 sprog”

Du kan også købe det som et online foredrag – så får du det hjem i stuen og kan se det, når du har tid og lyst.

KØB online-foredrag

 

Foredrag – personlig optræden

“Kærlighedens 5 sprog”

Vil du have mig ud og holde foredrag om “Kærlighedens 5 sprog” – så kontakt mig på mobil 4097 1142 og få en uforpligtende snak.