Uncategorized

Forstår dig faktisk godt…. men

Forstår dig faktisk godt….

Tak for alle de kommentar der kommer til mine blogindlæg. Jeg sætter stor pris på dem.

Nogle er lidt kritikfyldte og det forstår jeg faktisk godt. For den branche som jeg også arbejder med er udskældt. Og det har den også fortjent. Altså at blive skældt ud.

For den er – efter min mening – blevet gjort forkert i rigtig rigtig mange år inkl. af mig for en del år siden. Jeg vidste ikke bedre end det jeg hørte og fik fortalt at jeg skulle gøre – så det gjorde jeg. Men gisp det lå aldrig godt i maven. Jeg var slet ikke glad for at skulle kopierer en tekst og sende den til 10 mennesker – eller ringe op fra min 100 stk. liste og ”overtale” dem til at høre om min forretning eller produkt – eller få folk med til møder UDEN at fortælle hvad mødet handlede om…. Derfor lykkedes det heller ikke for mig… ikke før jeg forstår hvordan jeg havde det bedst med at gøre forretningen.

For forretningen fejler ingenting. Det er en kæmpe mulighed for så mange at tjene lidt ekstra til dagen og vejen – eller som jeg at kunne leve nøjagtig det liv som jeg ønsker.

Network marketing har været kendt i mange år. Rigtig mange firmaer bruger denne fremgangsmåde for at få deres produkt ud til slutbrugeren. Det sker istedet for hyldeplads i en butik via almindelig mennesker som fortæller andre om et givent produkt som de har god erfaring eller resultater med. Mange af disse firmaer foregår salget online – altså via firmaet og hver uge eller måned bliver der så udbetalt et lille ”tak-for-hjælpen-beløb” fordi man anbefalede det til et nyt menneske.

Og så er der også den del som jeg har taget til mig – nemlig at bygge teams rundt omkring i verdenen.

Som nævnt kan det have stor betydning for en lille familie at der kommer lidt ekstra ind på kontoen hver måned og disse mennesker får derved en mulighed for at rejse, have mer tid sammen med ungerne eller blive gældfri før tid. Mange bruger det også som en slags pensionsopsparing. Lader simpelthen pengene stå og vente til de skal på pension – specielt populært hos selvstændige, som ofte nedprioriterer at spare op til pensionen. Istedet bruger de en time i ny og nær og for derved sparet op uden at det koster dem noget.

Uden disse mennesker, som jeg virkelig føler jeg hjælper, kan jeg ikke selv opnå succes. Det ligger helt utrolig godt i min mave at jeg hjælper andre mennesker i livet.

Men jeg gør det på en anden måde end så mange kender…

Helt helt anden måde.

Jeg spørg nemlig ingen mennesker om de vil med i forretningsdelen – spørg ikke om de vil deltage til møder eller andre ting UDEN de selv har vist interesse.

Og hvordan kan man så det…? Jo ved at bruge attraction marketing. Altså via ens markedsføring at tiltrække folk. Ikke pga. mit produkt men pga. MIG. Min personlighed og min markedsføring af min livsstil. Jeg har nøje besluttet hvordan jeg vil markedsføre mig selv. Det vil jeg via mine bøger, foredrag og livsstil. Jeg ønsker at tiltrække kvinder & mænd som er selvstændige, gerne tidl. sælger eller har erfaring med markedsføring – eller har/har haft sin egen klinik/butik. Jeg ønsker at arbejde sammen med dem som 100% kan stå indenfor denne branche – som ikke lader sig vælte omkuld ved den mindste modstand og dem som tør stå frem og vise verdenen at de tør og rent faktisk skilder sig ud – de lever deres drøm. Hvad end drømmen måtte være – for den er selvfølgelig forskellig fra person til person.

Så når jeg gentagne gange får kommentar fra samme person på mine blogs VED JEG at denne person ikke har mødt mig og ikke sat sig ind i min måde at gøre denne branche på. Og som udgangspunkt mener jeg ikke man skal udtale sig FØR man har sat sig grundtigt ind i tingene – derfor snakker jeg sjældent politik….

At jeg godt kan forstå at der er fordomme og meninger om branchen det er noget andet – det tager tid og hårdt arbejde at fortælle verdenen at noget som er blevet gjort og nogle steder desværre stadigvæk bliver gjort ”forkert” (efter min mening) det ved jeg godt… Men jeg er vedholdende, holder fokus og bliver ved min branche – netop for at vise hele verdenen at den KAN gøres på en måde som ligger godt i maven.

Men husk nu – at fordi ekskæresten var dig utro – så er det altså ikke ensbetydende at den næste kæreste også er det….

Må I alle gå efter hvad I end ønsker jer i livet… Jeg ønsker at gøre en forskel for mange mennesker i hele verdenen og jeg er så småt igang.

Lad os fælles passe rigtig godt på branchen.

Knus

Camille

Ps; succes for mig er at jeg kan gøre en forskel for andre – vågne hver morgen og være glad og SELV bestemme over mit liv…

3 thoughts on “Forstår dig faktisk godt…. men

 1. Hej søde skønne dig
  Har kun en ting at sige hvis folk syntes vi er for meget så er de for lidt

  Vi er mennesker der kan li at hjælpe THAT’S IT ,og lige denne branche sælger sig selv , jeg er nøjagtigt som dig og jeg er stoppet med at tænke på hvad andre tænker om mig /os

  Så må de nøjes mens vi nyder kan man ikke sige det …?

  De aller bedste hilsner
  ⭐️Mette ⭐️

 2. Tak for et dejligt blog indlæg… Hver gang jeg er ved at miste modet, redder du mig på målstregen ❤️

 3. Network marketing-branchen er tilsyneladende en kolos på lerfødder, hvis en enkelt videbegærlig person kan rokke så meget med båden, at der ligefrem skal skrives om ham, idet jeg tillader mig at gætte på, at det er overtegnede den ærede blogger refererer til.
  Jeg vil hermed gentage mit tilbud om at stille op til et personligt møde, hvor den ærede blogger kan retlede mig ved eksempelvis at fremlægge seneste annual income disclosure statement og jeg vil måske vandre bort fra det møde som et bedre og oplyst menneske.

  Tør du?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *