Uncategorized

Gæsteblogger hos Line Baun Danielsen

Få dig dog et job!

Camilles budskab handler om passion og om at finde ud af, hvad vi brænder for, hvad der motiverer os. Og det er netop det, hendes bog handler om. Jeg synes nemlig, hendes budskab er vigtigt – og samtidig sætter vi to af Camilles nye bog ”Får dig dog et job” på højkant. Her er Camille’s skriv:

Få dig dog et job!

“Få dig dog et job!”

Det skal du jo have… Men sørg nu for at det er et job, DU er glad for. Find din passion i livet og gå efter drømmen… Det har jeg gjort og nu skrevet en bog af samme navn. Ved du egentlig, hvad der gør dig glad? Sådan rigtig glad? Ville du turde følge din passion? Kender du din passion?

Jeg møder SÅ mange, som ikke ved, hvad der gør dem glad – jo vist, vores børn, partner gør os glade – men hvad gør dig glad i hverdagen – når du er alene med dig selv?

Jeg er selv født af to ildsjæle, som altid fulgte deres hjerter og passion i livet – så jeg har fået det ind med modermælken, og jeg har nu gjort det samme i snart 50 år: Fulgt mit hjerte og passion.

Få dig dog et job!Jeg har været konferenceleder, butiksindehaver (Luksus Second Hand Tøjbutik), søsat datingsite (som jeg måtte lukke) og arbejdet som konsulent for andre ildsjæle, som har brug for sparring til at rykke både markedsføringsmæssigt og menneskeligt.

Jeg har taget mig en terapeutisk uddannelse og gennemgået en fantastisk proces i livet – fra dramaqueen til ro og balance. Oveni har jeg fundet manden i mit liv – efter riiiigtig mange frøer, og så er jeg mor til den lækreste dreng, Christopher, som om lidt bliver 18 år.

Jeg har fundet min passion. En passion som handler om at inspirere andre med min historie og de redskaber, som jeg har brugt for at kunne mærke, HVAD der gør mig glad. Bogen handler om mod, handlekraft og ikke mindst min Pippi-indstilling: ”Det har jeg ikke prøvet før, så det kan jeg sikkert godt”.

Få dig dog et job!Jeg har skrevet om 7 trin, som jeg har fulgt i livet. 7 trin som du kan følge, hvis du også gerne vil finde ind til din passion og glæde. Bogen er skrevet fra hjertet og er en meget ærlig og åben bog. Det er en bog, hvor jeg fortæller om mine svære perioder i livet, om min alkoholiske mor, mine mange parforhold og mine jobs.

Jeg har et ansvar – et ansvar for at skabe nøjagtig det liv, JEG ønsker mig. Jeg har et ansvar for at styre min indre kritiker og alle mine tanker. Jeg har et ansvar for at leve sundt og fylde det rigtige i min motor (krop). Det er MIT ansvar, at jeg lever med glæde og forfølger min passion.

Jeg oplever, at rigtig mange desværre først skal runde stress eller depression FØR de kan mærke sig selv – og dermed finde deres passion. Det, synes jeg, er så trist. Derfor har jeg også skrevet bogen. Jeg har netop undgået at falde ned af de stier i livet, fordi jeg har turde stå ved, hvad jeg kunne mærke og haft mod til at svømme mod strømmen.

Min debutbog beskriver, hvordan du kan tage det ansvar og komme ned i kroppen og mærke dig selv. Du kan efter min overbevisning MÆRKE svarene i din krop, hvis du er nede i din krop. Du ved godt, hvornår du skal sige NEJ, og hvornår du skal sige JA… Det kan du mærke i din krop,  HVIS du er i kontakt med den.

Du kan læse meget mere om det i min bog. Som tak for lån af Jeres tid og sted vil Line og jeg trække lod om 2 bøger. Så skriv en kommentar i kommentarfeltet.

Skulle du ikke vinde, men have lyst til at læse mere om bogen, så kan du finde mere info på min hjemmeside www.camillehammerich.com

Jeg ønsker dig al held og lykke i livet

Med masser af kærlighed
Camille

Link til lines hjemmeside: http://linebaundanielsen.dk/