Uncategorized

Husk julegaven til dig selv

Husk julegaven – til dig selv…

Ved du hvem der først skal have iltmasken på i flyet? Det er faktisk dig… så HUSK du skal selvfølgelig også have en julegave FRA DIG SELV… Så hvad ønsker du dig? Hvad kunne du rigtig godt tænke at gøre for dig selv? Et yogahold hver uge? En bog du brænder for at læse? Et foredrag du må til? Måske en uddannelse? Eller et smykke du ved at du vil elske?  Vi SKAL huske os selv.. Måske blot ved at prioritere os selv – også i denne søde tid. Måske elsker du at se julefilm – som altid ender lykkeligt… En god film med julestemning, en varm kop the og nogle småkager… HUSK at forkæl dig selv – også i denne søde tid. Vi husker nemlig sjældent vores kære – men kan godt i travlheden glemme os selv.

Måske har du altid ønsker mere tid med et familiemedlem – eller en veninde… Måske kunne du godt tænke dig at komme til massage en gang i mellem… GØR DET… og gør det ikke kun i denne søde tid – men gør det HELE året… Forkæl dig selv HELE året… Gør det der gør dig glad. Når du har det godt og du er glad – så kan du meget bedre gøre andre glade.

Hvis økonomien ikke tillader at du går amok – specielt i denne tid bruger vi jo mange penge – på andre end lige os selv… Så gør ting som ikke koster en krig. Køb den ynglingskaffe med chokolodesmag, dine ynglingsvaniliekranse fra Irma eller dit ynglingsblad. Lidt har også ret, er jo et helt rigtigt ordsprog.  Blot husk at du er den vigtigste i dit liv… Det er dig du skal være sammen med hver dag – HELE året – HELE livet… Så selvfølgelig skal du også forkæles – og af netop den vigtigste person i dit liv; DIG.

Så mærk efter – hvad gør dig glad… Gør det…. NU

Kærligst

Camille

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *