Få dig dog et job!…

Læs flere anmeldelser lidt længere nede

“Bogens rum er autentisk og levende og den lærer dig, mig og os at sigte mod de handlinger, oplevelser, relationer, job og parforhold som gør os sjæleglade.”

– redaktør Heidi K. Schubert

 LÆS ANMELDELSER

 

…det skal du jo ha’!

Men sørg nu for at det er et job, DU er glad for. Find din passion i livet og gå efter drømmen… Det har jeg gjort og nu skrevet en bog af samme navn. 

Ved du egentlig, hvad der gør dig glad? Sådan rigtig glad? Ville du turde følge din passion? Kender du din passion?

Jeg møder SÅ mange, som ikke ved, hvad der gør dem glad – jo vist, vores børn, partner gør os glade – men hvad gør dig glad i hverdagen – når du er alene med dig selv? 

 

 

Passion og mod i livet

Min bog handler om at finde sin passion i livet – og turde følge den passion. Vi skal alle have et job og for at undgå at blive syge skal vi finde et job, vi er glade for.

Den handler om hvordan jeg er blevet så modig og handlekraftig. Den har en masse redskaber, som jeg har brugt for at forhindre at blive stresse og blive syg, bla. har jeg 7 forskellige råd, som jeg har fulgt.

 

  

 

Den handler om at jeg også har brugt den alternative og den spirituelle verden til at lære min krop og mig selv meget bedre at kende.

Så handler den om selvværd… Om at elske sig selv og om at turde stå ærligt frem og kunne mærke sin krop.

Bogen fortæller ærligt om min rejse – om den første halvdel af livet – en bog om at ville leve og ikke kun overleve… En bog som også forklarer hvorfor det er så vigtigt at turde bede om hjælp – inden det er for sent.


Radio Køge – Interview med Camille Hammerich

 

“… en af de bøger hvor du selv bliver ramt i din egen historie ved at Camille stille og roligt, gør det som jeg mener er noget af det allervigtigste ved selvudvikling, hun reflekterer nemlig over sit liv på godt og ondt og tilsætter håndgribelige redskaber, hun selv har brugt og stiller dem dermed til rådighed for læseren på en fin og respektfuld måde.”

– psyko-, par- og familieterapeut Mona Christensen

 

“Få dig dog et job!”
Camille Hammerich
268 sider / paperback / dansk
kr. 250,-

KØB BOGEN HER