Networker

“Jeg kan hjælpe dig til at få en ekstra god indtægt eller helt leve af det. Jeg har nået positioner i virksomheder, som kun 2% opnår og jeg har i mange mange år haft store teams under mig, som jeg har holdt sammen på og stadig gør.”

– Camille Hammerich

Foredrag & 1:1 performance

“Network Marketing”
Vil du også forøge din indtjening og samtidig dele ud af gode tilbud i dit netværk? Så kommer jeg gerne og holder et foredrag om min store viden
og erfaring og hjælper dig godt igang med “Network Marketing”
– kontakt mig på mobil 4097 1142 og få en uforpligtende snak.

 

 

Vi deler vores begejstring

Jeg har  i over 30 år arbejdet med Network Marketing – i forskellige firmaer og har nydt rejsen. Det at blive fortrolig med et produkt, som gør en forskel og som jeg så kan gå ud og anbefale til mit netværk, giver så god mening og hænger så godt sammen for mig. Det hænger sammen fordi jeg ved, at det er det vi gør i forvejen med alt fra billige tilbud i den lokale brugs, en god restaurant, film eller frisør.

Når vi er blevet begejstret for noget, så har vi det med at ville dele vores erfaring i vores netværk, som jo i forvejen har tillid til os og derfor ofte tænker eller siger; når du siger at den restaurant er god Camille, så ved jeg at det er den.

 

 

Lav ekstra indtjening

Med Network Marketing har vi almindelige mennesker mulighed for at lave os en ekstra indkomst. En mulighed for at få nogle produkter til enten indkøbspris eller helt gratis, alt efter om vi arbejder med netværksdelen i det pågældende virksomhed eller ej. Vi har mulighed for at anbefale det til andre, som måske også har brug for det pågældende produkt og på den måde måske få vores eget forbrug til nul kroner.

Derudover kan jeg lide at du kan arbejde hjemmefra. Så måske har du et fuldtidsjob, hvor du skal rykke dig fra hjemmet også er det rart at kunne blive hjemme med det ekstra job du måske vælger at bruge tid på.

 

“Jeg har opnået mange ting i Network Marketing. Bonusser og rekorder. Jeg sidder i dag i ledelsen af mit valgte firma og har valgt at bringe det pågældende firma til danmark og europa.”

– Camille Hammerich

 

 

Jeg kan hjælpe dig til at få en god ekstra indtægt eller helt leve af det. Jeg har nået positioner i virksomheder, som kun 2% opnår og jeg har i mange mange år haft store teams under mig, som jeg har holdt sammen på og stadig gør.

Og vi skal ikke sidde alene… Vi skal bruge vores upline – sparre med dem og bruge dem. Nogle gange kan det bare godt give rigtig god mening at snakke med andre. En som har gjort det til sit levebrød – en som har mange års erfaring og som du ikke kender som en tidligere ven, veninde eller fætter. Så med mig får du en neutral sparring, hvor der er fortrolighed og tavshedspligt.

Glæder mig til at kunne hjælpe dig godt på vej!

Hilsen
Camille