Uncategorized

Nytårsforsætte?

NU stopper jeg med dit, dut eller dat!

Så rinder et år ud – igen… og mange tænker tilbage og vurderer et år med udfordringer, glæder, sorger og meget mere. Vi står kl. 2359 med et glas i hånden. Klar til at kysse eller kramme en ven/kæreste, fyldt med store forventninger og håb til det nye år. Og jovist, jeg bliver selv meget rørt over hele denne tradition og skønne aften, som jeg forsøger at holde med dem der står mig mest tæt. Aftenen skal helst indeholde det lækreste mad – helst fisk – masser af bobler og lækker kransekage. Året skal sluttes med maner.

Aftenen hvor nettet lider overlast – af kære som tekster en sms til sine kære – eller ringer op og ønsker godt nytår. Og tro mig – det kommer jeg også til at gøre. Vigtigst; at ringe til min helt af alle helte; MIN FAR. Den vigtigste mand i mit lange liv. En mand som altid har været der for mig – og som – med sin måde at leve på – gang på gang – har vist mig med sin handling at man skal lave det i livet som gør en glad….

Næste år vil jeg også…

HAM skal jeg helt sikkert ringe til og sige de tre ord; Jeg elsker dig… Men det er altså ikke kun den aften/nat han hører disse tre ord fra mig. Det er ikke den aften, hvor jeg laver nytårsforsætte. Eller tager skeen i en anden hånd med et ”Nu skal jeg stoppe med dit dut eller dat”. Eller ”i det næste år vil jeg være bedre til at dit dut eller dat”. Det behøver jeg ikke en sidste aften på året for at gøre…

Ønsker jeg inderligt at ændre ting i mit liv – så gør jeg det – med det samme… For hver dag du vågner starter du i virkeligheden på et nyt frisk kapital – et nyt år. En enestående mulighed for at ændre NØJAGTIGT, hvad du ønsker i dit liv… Om det er dit job, dine venskaber eller relationer – så har du nøjagtig de samme muligheder for at ændre dette den 9. juli – som den 31. december. Det kræver kun én ting… EN BESLUTNING….

Du skal mene din beslutning

Du skal tage en beslutning. Nøjagtig som når du måske har stået og sagt NU skal jeg have den flotteste kjole til nytårsaften. Vupti, så hang kjolen – måske i dit skab eller i en butik, du ved et tilfælde kom forbi.

For så nemt er det… at tage en beslutning. Og det kan være alt; jeg vil rejse jorden rundt – jeg vil danse i nordlysets skær – jeg vil se giraffer i Afrika – jeg vil løbe på havnen i Barcelona – jeg vil skrive en bog – jeg vil tage en uddannelse – jeg vil have en kæreste…. Eller jeg vil møde Ole Henriksen.

“Den beslutning du tager skal du virkelig mene… Vil du det? Kan du mærke at du vil det? Og bedst; kan du  mærke at du allerede har nået din beslutning?”

Lad mig fortælle jer om mit møde med Ole Henriksen.

Mange af jer så det måske – det skete den 2. advent i december i år. Jeg havde for længe siden besluttet mig for, at jeg inderligt gerne ville møde Ole. Hvordan havde jeg ingen anelse om. Jeg forsøgte tilbage i 2013 at skrive til ham i forbindelse med et datingsite, jeg forsøgte at søsætte. Jeg skrev til ham, troede jeg – for havde det været hans profil på Facebook, så er jeg ret sikker på at han havde svaret mig retur. Men det er helt sikkert en fake profil af ham. Så intet svar.

Min beslutning om at møde ham kunne jeg mærke. Jeg var slet slet ikke i tvivl om, at jeg en dag skulle have et kram af ham. En skønne dag ville jeg få muligheden for at fortælle ham, at jeg er kæmpe fan af hans helt igennem skønne måde at være på – jeg var slet ikke i tvivl.

Ole Henriksen besøger min by

Søndagen, hvor jeg møder ham, starter med en god lang løbetur – i dejlig koldt vejr – rundt om min elskede lynghøjsø – jeps – det er MIN sø… tihi… jeg er rundt om den hveranden dag i al slags vejr. Da jeg kommer hjem får jeg tanken: ”skriv til din dejlige kæreste at han skal være sød at minde dig om, at du skal købe lamineringslommer i Bog og Ide”.

Vi skulle nemlig mødes oppe i byen lidt senere… og lært af erfaring med mig og min hukommelse – ja, så skrev jeg en besked til ham, om at jeg lige skulle ind for at købe disse. Og rigtig nok, jeg glemte alt om disse lommer, indtil han siger; ”skat, bog og ide – lamineringslommer”.

Ind træder vi i butikken og jeg vælger at gå den modsatte vej af lameringslommerne – for at se på en bog, som jeg inderligt ønsker mig. Jeg går lige forbi et bjerg af Ole Henriksens nyeste bog ”Det skal føles godt – Tag hjertet med på vejen mod succes” OG et kæmpe skilt hvor der står, at han dukker op en time senere i butikken.

Top-5-ønsker-at-møde-personer-liste

Jeg ser det simpelthen ikke – jo, jeg lægger godt mærke til at stakken med bøger er der – men ser ikke skiltet. Jeg anede simpelthen ikke, at han ville komme til min by, Roskilde samme dag… TRO mig, så havde jeg stået der – klar kl. 1400 OG haft tid til at glæde mig. Det når jeg nu, for der er en time til han kommer.

Min kæreste ser skiltet og siger højt nede fra butikkens indgang: ”Skat, NU kan du møde ham….” han vidste godt at Ole Henriksen lå på min ”top-5-ønsker-at-møde-personer-liste”. ”Hvem?” spørg jeg… Og da han nævner hans navn og jeg samtidigt ser at det er om en time, ryger låget nærmest af mig… jeg bliver SÅ glad… jeg rækker hurtigt ud efter en bog, den skal købes og være klar til signering… Betaler og går mod udgangen, hvorefter min søde kæreste siger; ”skulle du ikke have lameringslommer???”

Famous kiss by fabolous man!

Under en time efter står jeg og får de så berømte kys på hver af mine kinder – af en berømthed, som har nået sine drømme. Som altid har troet på, at han kunne gøre det, han ville i livet. Hans bog er fantastisk. Og handler præcis om at du skal tage en beslutning i livet… og tro på at du kan nå ALT, hvad du ønsker i livet.

Så LOV MIG – tag en beslutning… du behøver ikke vente til den 31. december med at gøre dine drømme og forsætte til virkelighed – du kan gøre det i morgen….

Mærk efter i hjertet

Mærk i dit hjerte om din beslutning føles rigtig – for det er i dit hjerte og din krop, at du kan mærke om det er rigtig for dig at skifte spor, kysse kæresten farvel, sige dit job op, opsige pensionen for at få råd til den uddannelse, du altid har drømt om… For en ting er HELT sikkert – der kommer flere nytårsaftner… men pludselig en morgen er det hele slut…

Så har du ikke mulighed for at gøre alt det du drømmer om… en dag vågner du ikke op mere. Så tag din beslutning NU og lev livet i nuet… og husk at hvis du kan drømme din drøm – så kan du også opnå den.

Jeg ønsker dig – fra i dag – et glædeligt og lykkebringende nytår – for dit nye år starter i morgen.

Glædelig jul og godt nytår

Camille

1 thought on “Nytårsforsætte?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *