Kærlighedens 5 sprog (online)

Anmeldelser:

Pernille Rahbek:

“Vi som par var i går til foredrag med Camille som fortalte om de 5 kærligheds sprog.
Meget inspirerende, brugbart og samtidig med hun fortalte var der plads til dialog og spørgsmål, dermed en fornemmelse af nærhed og lydhør fra skønne Camille.
Føler os beriget med et redskab, til at fylde kærligheds beholderen op hos os selv og ikke mindst til andre også -Tak Camille”

 

Vidste du, at vi alle har en ”Kærlighedsbeholder” inden i os? Hvis denne beholder er tom eller meget lidt fyldt op, så påvirker det vores humør, tanker, følelser og handlinger. Dette oftest i en ganske ikke-konstruktiv retning.

Det er helt essentielt for vores velbefindende, at vi har en fyldt kærlighedsbeholder, hvilket er et projekt du kun selv kan føre ud i livet. Dermed ikke sagt, at vi ikke delvist kan blive fyldt med kærlighed af en partner og andre mennesker omkring os. Det er vigtigt, at vi i vores relationer fylder på hinandens beholdere – og lige netop her er det afgørende, at vi forsøger at møde hinanden, forstå hinanden og anerkender hinanden og vores forskelligheder.

Det er her ”Kærlighedens 5 sprog” kommer ind i billedet. Ifølge antropolog og forfatter bag teorien om de fem kærlighedssprog, Gary Chapman, har kærligheden fem sprog, som vi alle burde have kendskab til for at kunne kommunikere bedre med hinanden. Essensen af de fem forskellige måder at udtrykke og modtage kærlighed på er, at vi med sikkerhed finder alle fem sprog tiltrækkende, men at der umiddelbart vil være et primært og et sekundørt sprog i fokus for hver enkelt person.

Når vi er bevidste om vores egne kærlighedssprog vil det også blive lettere at spotte og forstå andres sprog – og dermed lettere at møde dem i deres behov. Ved at bevidstgøre disse har vi den helt rette indgangsvinkel til at fylde andre menneskers beholdere, så de også føler sig rummet, imødekommet og elsket.

Om foredraget:

En aften i kærlighedens tegn vil byde på en gennemgang af ”Kærlighedens 5 sprog”, hvor vi ligeledes kommer til at snakke om selvtillid og selvværd, samt forskellen på netop disse.

Guldkorn, som du får med dig fra foredraget:

Gennemgang af kærlighedens 5 sprog
Tips til, hvordan du fylder din kærlighedsbeholder op
Viden om, hvordan du fylder på andres beholdere
Indsigt i forskellen på selvværd og selvtillid – samt, hvorfor det er vigtigt at skelne mellem dem
Mulighed for at spørge ind til konkrete problemstillinger og emner
Dette foredrag vil vende op og ned på dit liv, hvis du ikke allerede er bekendt med de fem kærlighedssprog, og kan bruges i både arbejdsrelationer, parforhold, imellem venner og i forhold til familien – altså, det kan bruges hele vejen rundt i dit liv.

Jeg glæder mig til en aften i kærlighedens navn

Camille Hammerich

Du skal blot mobilepay mig 150 kr. til 4097 1142 og skriv Sprog – så sender jeg dig foredraget.