Tænk og bliv rig (online workshop)

Workshoppen tager udgangspunkt i mit eget liv – fra konkurstruet til rig samt bogen af Napoleon Hill.

Der vil blive gennemgået de 13 skridt mod rigdom

 • Ønske
 • Tro
 • Autosuggestion
 • Specialiseret viden
 • Handlingsplan
 • Beslutsomhed
 • Vedholdenhed
 • Mesterhjernen
 • Det underbevidste sind
 • Hjernen
 • Den sjette sans

“Tænk og bliv rig” – siges at være den eneste bog du er nødt til at læse for at blive rig – på penge eller andre rigdomme i livet.

Denne workshop tager udgangspunkt i bogen og fortæller om de trin, som du er nødt til at tage  for at få den rigdom du ønsker. Der vil komme mange tips og tricks til, hvordan du kan blive rig i livet…

Som sagt kan du bruge bogen på økonomisk rigdom og andre rigdomme – denne workshop vil have fokus på pengerigdom.

Det starter i vores mindset – så der vil ligeledes komme tips om, hvordan du kan tøjle dit mindset.

Det er ikke et krav, at du har læst bogen – men jeg kan varmt anbefale den.

Så vil du vende din økonomiske situation NU – så meld dig på denne workshop.

Jeg glæder mig til at give dig alle de redskaber til rigdom.

Vi ses!
Camille Hammerich

 

NB!!! Du kan vælge at købe workshoppen som et onlineprodukt, jeg sender til dig, når du har betalt 775 kr. inkl. moms.

Med i prisen er 1/2 times personlig opfølgning.

Mobilepay 775,- til 4097 1142

skriv dit navn og emailadresse.

 

Anmeldelser om workshoppen

Nanna Pedersen:
Det er en dejlig konkret workshop, og Camilles behagelige og dejlige stemme guider dig igennem kapitlerne, så stille og mild, dog så fast og skarpsindig.
Opfølgningssamtalen du får med er det hele værd, Camille er en super coach som spot on “ser” dig, og som spot on hjælper dig til næste skridt.
Jeg kan kun anbefale at tilkøbe handlingsplanen, så du har et redskab til at hjælpe dig med at sætte action på dit mål, din vision.
JEG er så glad og taknemmelig for, at jeg fandt Camille  og jeg kan på det varmeste anbefale dig, at lave denne investering i dig selv .

Mette Andersen:
Efter den gode oplevelse med Camille´s foredrag, har jeg købt hendes online workshop: “Tænk & bli rig” – og må sige at hun også dér gør det fantastik, med hendes simpel måde af formidle tingene på! Hun kommer med konkrete værktøjer til flere ting, b.la. hvordan man kan arbejde med de overbevisninger der evt. bremser en, og hvordan man på en simpel måde kan skifte fokus, når ens tankestrøm kører i negativ ring. Hun kommer med gode små opgaver, hvor den bedste for mig var, hvordan man laver en handlingsplan, da jeg ikke viste det i forevejen, det har været effektivt og godt for mig at få lavet!  Den 1/2 times coaching jeg havde efterfølgende, var god og konstruktiv, Camille er god til at lytte, anerkende, hjælpe med at se ting i et andet perspektiv, og har god viden om emnet, og ens næste step. Hun gav mig mit næste vigtige to-do ifht. der jeg gerne vil hen, og nu har jeg noget konkret jeg kan gøre, fedt og TAK Camille!  Jeg kan helt klart anbefale at købe den workshop og snak med Camille – hvis man har brug for at komme et skridt videre, eller bare har brug for at få vendt nogle tanker ifht. det man er igang med, hun er super god til det!

Elsebeth Helen Søndergaard:
“Jeg er så motiveret efter i går aftes, hvor jeg deltog i din workshop , tænk og bliv rig. Jeg kan varmt anbefale andre at deltage. Camille Hammerich, er spot on. alt fungerede perfekt, og skønt at følge denne kvinde.”

Anette Brix:
“Jeg deltog i Camilles workshop “Tænk & bliv rig”
Et fantastisk og velforberedt foredrag med så meget god info til at nå mine egne mål. Fik en masse gode redskaber på en god og let forståelig måde. Camille er meget kompetent og virkelig dygtig. Jeg kan på det varmeste anbefale at deltage i Camilles workshops”

Ulla Sørensen:
“Deltog i Camilles online workshop
” Tænk og bliv Rig ” kan klart anbefale at deltage på et af disse, fik så mange gode redskaber at arbejde vidre på både i privatlivet og erhvervsmæssigt. Især hvor vigtigt det er at få lavet en handlingsplan og så tage handling på drømme og bli sikker på rigdommen vil komme, lære sige det højt og tro på det vil ske.
Tak for jeg fik denne øjenåbner”

Louise Sloth:
“Jeg deltog i går, i din workshop “Tænk & bliv rig” og jeg kan slet ikke få armene ned.
Du er så inspirerende at lytte til, super dygtig og virkelig engageret.
Da workshoppen sluttede, sad jeg med den skønneste mavefornemmelse. Jeg kunne virkelig mærke at du brændte for at dele dit budskab og hjælpe andre.
Jeg er i dag, gået i gang med dine anbefalinger og jeg føler mig SÅ motiveret til at komme ud i verden med mine projekter.
Tænk, jeg føler mig allerede RIG… TAK Camille”