ANMELDELSER

Læs her anmeldelser på mine

BØGER – eBOG          FOREDRAG – WORKSHOP        

ONLINE PRODUKTER          NETWORK COACHING

 

Ønsker du også at lave en anmeldelse
af en af mine bøger eller foredrag?

SKRIV EN ANMELDELSE

 

Eksisterende anmeldelser

Bøger

“Sæt pris på dine drømme” – bog

“Hej Camille Hammerich jeg har allerede læst din bog og WAUW hvor er den dog skøn, varm, brugbar, relevant og nærværende. Jeg håber at ALLE som er i eller overvejer network marketing vil læse den og bruge den. Jeg er overbevist om at det bliver en klassiker som vil kunne bruges lang, lang tid fremover. Tillykke med den og tak for den.”

– Mona Christensen
Lena Ponsel:
Jeg har fået bogen
Sæt pris på dine drømme,
af mine søde samarbejdspartner Jane.
Godt skrevet, let forståelig, bruger den meget til at ændre mit mindset og holde fokus.
Ellen Friedrichsen skriver:
Kære søde Camille.
Kan kun sige tak for kaffe da.🥰
I onsdags hentede jeg dine 2 bøger hos dig.
Onsdag aften havde jeg læst din nye bog, Sæt pris på dine drømme.
Om network marketing. Sådan, sådan og sådan, siger jeg bare.🙌
Du har virkelig inspireret mig, givet mig drømmen og passionen igen.
Nu har jeg også læst din første bog.
Få dig dog et job.
Wow og kapow. 🤩
Du er hudløs ærlig, klog og livsklog, hjertevarm og parat til at tage mod nye muligheder.
Smuk, glad, livsbekræftende og fandenivoldsk. Respekt.
Mange tak for en dejlig snak og et “skud” ny energi. 🤗
Kærlige tanker og krammer til dig. ❤️
Pernille Kit skriver:
Denne bog er FANTASTISK 💗. Klar anbefale jer købe denne bog.
Michael Møller skriver:
Jeg har lige læst din nye bog færdig.
Jeg har læst mange bøger om network marketing, men efter at have læst din bog, er jeg sikker på at min forretning kommer op i et helt nyt gear.
Den er simpelthen så inspirerende og lærerig. Jeg er sikker på at den bliver taget frem igen og igen.
Jeg kan varmt anbefale alle, der vil noget seriøst med deres forretning at læse den.
Kathlyn Reneeh Bjerre skriver:
Jeg har læst en del bøger inden for emnet Network Marketing, og der er en del gode guides at finde. Men Camilles bog tager lige det hele en takt op.
Bogen bliver min arbejdsbog/tjekliste fra nu af – Guldkorn med strejf af diamantstøv – jeg elsker den bog ! 🤩
Tusind tak Camille, for endnu en top inspirerende bog fra dit skriveærme <3
Til jer som er nysgerrig på eller føler I mangler “en til at guide jer” i faget, få fat i Camilles bog – den er et must have på bogreolen.


“Få dig dog et job!”
–  bog

Dorte Lyngholm Prang:
Jeg har lige læst din bog: Få dig dog et liv.
En bog jeg måtte læse færdig samme dag som jeg begyndte, den var let læseligt, og så gribende at den måtte gøres færdig.
En gribende fortælling af dit liv og om vigtigheden af at være tro mod os selv.
Jeg kan varmt anbefale både dig og bogen.
Pia Søby:
Jeg har både læst FÅ DIG DOG ET JOB og SÆT PRIS PÅ DINE DRØMME begge bøger er super inspirerende, det er bøger, som jeg er nødt til at læse flere gange, og jeg er slet ikke færdig med dem endnu.
Få dig dog et job, gav med dine beskrivelser af de 5 kærlighedssprog, mig en forståelse i forhold til nogle private konflikter, og generelt kæmpe inspiration, fra en modig kvinde, der ikke er gået på kompromis med sine drømme😍.
Sæt pris på dine drømme sætter så meget fokus på det essentielle i Network Marketing, og giver en masse arbejdsredskaber til, hvordan man kommer videre.
Martin Hausgaard Petersen:
Kære Camille
Først og fremmest: Et Stort Tak for din bog, Du gør det godt👏👏
Sikken en god bog, det er fantastisk at læse din historie, og samtidig få en masse redskaber med sig, FEDT👏👍 der er rigtig meget i din historie jeg selv kan realitere til og derfor føler jeg dine redskaber ligger lige til højrebenet, tusind tak👏👏
Lone Hoffman:
Fantastisk inspirerende, åbenhjertig, kærlig, lærerig bog som har vist mig en masse muligheder til min vej fremad, men også at jeg er på rette vej i de valg jeg har truffet indtil nu. Kan kun varmt anbefales at læse Camilles bog �
Maibritt Nøhr:
Hej Camille hvor er det altså en ret interessant bog om dig og dit liv samt hvilke konsekvenser det har medført. Wow siger jeg bare, visse sider du beskriver kan jeg sagtens nikke genkendende til. Du gir et godt skub til mig. Tak for dine ord til mig i bogen �
Camilla Krath:
At læse Camilles første bog “Så få dig dog et job” var som at have en fortrolig og dyb samtale med en god veninde, som jeg ikke ønskede skulle stoppe. – nok derfor at jeg slugte bogen på 2 aftener�
Bogen er en kæmpe inspiration for mig og andre, som føler de skal leve efter “normen”, eller “burde”, “skulle” mentaliteten. Det er en fortælling om en kvinde ( Camille) som uanset konsekvensen går efter hvad der føles rigtigt i hjertet, sjælen og maven i nuet. Camilles bog er et kæmpe spark i røven for mig personligt, om at gå efter det jeg ønsker og drømmer om i nuet og skide på hvad andre tænker og mener� Bogens essens handler i høj grad også om, at alt har en konsekvens, både godt og skidt, men vi vælger 100% vejen selv og må så tage konsekvensen med� Af hjertet tak fordi du har skrevet den bog… den er mere værd end timer hos en terapeut…
Jeg vil anbefale ALLE at læse bogen og er sikker på at den også vil give lidt stof til eftertanke��
Katrine Louise Buchholt:
Kære camille 
Jeg har aldrig læst en selvvalgt bog før. Det tog mig 3 dage så havde jeg læst din bog. Jeg blev grebet med det samme og havde svært med at stoppe med at læse. Men du kender min hverdag så så snart jeg så mit snit til ro læste jeg.
Du har givet mig så meget gennem din bog og nye døre er åbnet sig for mig, tak for det 🙏😘 jeg er lykkelig over at være i team med dig og stolt over at du har skrevet sådan en fantastisk bog. Mange mange møs og kram fra mig 😘😘😘😘
Inge Kristensen:
Jeg er vild med bogen……som tidligere stressramt viser Camille mig så tydeligt, hvor vigtigt det er at leve efter sine værdier, og det som hjertet fortæller os. Jeg er så inspireret til hvordan jeg vil prioritere at leve mit liv…Så jeg føler jeg er glad og jeg lever. Også selv om jeg stikker ud og ikke følger flertallet. Tak for bogen, Camille�
Gitte Aya:
Med stor nysgerrighed gik jeg i gang med læsning af Camilles debut bog ” få dig dog et job ”
Den er meget let læselig, meget let forståelig og handler om det simple men meget vigtige og nære her i livet.
En åben autentisk beskrivelse, som bekræfter det vigtige ” at følge sit hjerte- ” at kun du kender dig selv fuldt ud ” ” stol på dig selv”
Jeg blev grebet og rørt og bogen var læst på få dage . ( det ikke normalt for mig )- men den trak og gav en mening der var dyb og vigtig.
Camilla har noget på hjertet. Læs den
Hanne Lund Kristiansen:
Kære Camille
Tak fordi du inviterede os ind i dit univers. En meget inspirende bog om at kigge indad og fremad. Om at tage sit liv alvorligt og om være tro imod egne værdier. Det har ført dig LANGT omkring, det har kostet, men det har ikke slået dig ud. Tvært imod fornemmer jeg den tillid du har til livet og tilværelsen gør, at du er landet hvor du er. Jeg er imponeret over dit mod og insisteren, som selvfølgelig har været med til at give dig den autensitet som jeg selv på lang afstand fornemmer.
Meget inspirerende for min egen proces – tak 
Grethe Hillersdal Holst:
Nu har jeg læst Camille Hammerichs skønne bog, og jeg må indrømme at jeg er begejstret!
Jeg er fanget!
Når jeg lagde bogen fra mig, gjorde jeg det med følelsen af at jeg havde lyst til liiige at læse et par sider mere.
Camille er god til at beskrive, formulere og forklare – jeg føler at hun tager mig i hånden og hjælper mig til at forstå – især at forstå de emner der ligger langt fra min verden.
Jeg har f.eks. aldrig før hørt om kærlighedens 5 sprog, hvor er det dog interessant, og sikke det forklarer en masse om mig selv og mit forhold til andre mennesker… megaspændende og total AHA-oplevelse!
Camille beskriver forskellige metoder, der har været medvirkende til at hun er det menneske hun er i dag, på en oplysende og fordomsfri måde som tiltaler mig meget.
Jeg håber Camille vil blive ved med at skrive, for jeg er fan ❤️
Mette Holmgaard:
Jeg har kendt Camille i 20 år, og set hende som et privat, hamrende passioneret og også inspirerende menneske. I sin debutbog har Camille åbent fortalt om sit liv. Det er SÅ modigt og jeg er sikker på og håber på, at bogen vil inspirere en masse mennesker til at følge deres hjerte. Tillykke med bogen, med forfatterskabet og tak for dig Camille. Vær stolt af dig selv, det har du god grund til Love Mette
Mikaela Anja Adams:
Camille hvor er din bog bare skøn, dejlig jordbær og tankevækkende!!
Fuld af åbenhed omkring alle livets aspekter ligefra den kærlighed vi møder og vores inderste aldrig glemmer, til den sprudlende energi vi kan møde og finde i vores inderste når vi mærker efter og ved og tror på at vi er på rette spor i livet… om vores værste fjende, den indre stemme som kan så tvivl om alt, hvis vi kun lytter til den og ikke stiller “skarpt imod skarpt” overfor den. Om sorger skabt af relationer vi ikke kan eller vil bryde af forskellige årsager igennem livet og den befriende følelse af at miste “dødvægt” når der bliver sagt farvel til en usund relation!!
Jeg kunne skrive så meget mere men det er ikke nødvendigt, BARE LÆS BOGEN OG MÆRK DEN INDENI!!!!
Jeg er både rørt, imponeret, inspireret, beriget og bare så glad for at min indre stemme og nysgerrighed sagde “køb nu bare den bog og læs den, for det er jo det du vil”.. Vil varmt anbefale den og den vil blive læst igen, for hvor har det været dejligt helt inderst inde at blive bekræftet i, fra uventet side, din bog… At nogle af de valg jeg har truffet som jeg har tvivlet omkring, men alligevel valgte at følge, er dem som selvom de har såret andre der hvor de var i livet, er og var dem der skulle til for at jeg kom ind på min rette sti i livet igen… At føle og mærke mig selv og finde min rigtig vej igennem livet igen.. Det føles godt, gør godt og giver godt til andre nære relationer i mit liv.�
Anja Thybo:
Kære Camille
Tak for nogle dejlige timer sammen med dig, din familie og din livsrejse. Din bog ”Få dig dog et job” blev slugt på et par timer, og jeg har kun ros tilovers for det mod og den sårbarhed, du viser, ved at dele så ærligt ud af dig selv.
Du lukker os ind i det gode, det dårlige og det knapt så smukke, og hele tiden med en fin respekt for dem, du skriver om. Din tone og dit glimt i øjet går så klart igennem de trykte ord, og jeg får en rigtig god fornemmelse af dig som menneske… dine værdier, og dét du tror på og står for.
Du kan være meget stolt af dig selv, Camille og jeg er helt sikker på, at din bog rummer ord, som sætter mærker i hjerter og løfter i sind hos dine læsere.
Til dig, der overvejer at læse Camilles bog, vil jeg bare sige – gør det! Stemmen i bogen tilhører en klog kvinde, der lever livet med mod og højt til loftet – og den slags mennesker er det godt at hente inspiration hos.
Tillykke med bogen, Camille. Jeg glæder mig til mere fra din hånd.
Mona Christensen:
Boganmeldelse “Få dig dog et job” af Camille Hammerich
Jeg har læst en del bøger igennem mit liv om personlig udvikling og naturligvis også i forbindelse med mine uddannelser til psykoterapeut, parterapeut og familieterapeut, og det har været en fornøjelse til tider og til andre tider en pinsel. Derfor var det naturligvis mig en ære at blive bedt om at anmelde Camille Hammerich´s debutbog “Få dig dog et job”.
Bogen er som sådan hverken en fagbog eller en selvhjælpsbog, men i måden den er skrevet på og dens indhold, bliver den det dog alligevel i en meget lettilgængelig form.
Det var en fornøjelse at læse den, specielt fordi at den var nem at læse og ikke for højtragende i sit sprog. Camille Hammerich udgiver sig ikke for at være en ny selvhjælpsguru der har fundet de nye vise sten og hun har heller ikke hældt gammel vin på nye flasker. Det er heller ikke en intellektuel bog med svære fagudtryk som taler til forstanden.
I stedet er det en af de bøger hvor du selv bliver ramt i din egen historie ved at Camille stille og roligt, gør det som jeg mener er noget af det allervigtigste ved selvudvikling, hun reflektere nemlig over sit liv på godt og ondt og tilsætter håndgribelige redskaber hun selv har brugt og stiller dem dermed til rådighed for læseren på en fin og respektfuld måde.
Hun beskriver fint hvad det spirituelle har gjort for hende uden at presse det i halsen på læseren, men med en god afvejning af forståelse for at det som er rigtig for nogen ikke er det for andre.
Hun har lavet en bog som er meget personlig, og den måde hvorpå hun gennemgår hvad hun har oplevet i både sin barndom og i sit voksenliv, og hvordan hun har taget det med og ændret det som hun har ønsket at ændre og forholdt til de relationer hun har haft i sit liv, giver god inspiration til hvordan læseren kan gøre det samme.
Da jeg var i gang med bogen, tænkte jeg at vi alle bør skrive vores egen bog og at vi skal give vores personlige bog til de mennesker som vi møder som fortjener at vide hvem vi er helt ind til benet og forstå hvorfor vi gør som gør og hvordan vi er blevet som vi er.
I dag er omkostninger ved at trykke sin egen bog jo mere overkommelige end nogensinde, så jeg håber at Camille Hammerich har taget hul på en ny æra i selvudvikling som alle kan have gavn af. Det ville rive maskerne af mange og mennesker ville kunne mødes med forståelse og en ny dybde i relationerne.
Hun har gået hele sit liv igennem refleksivt, hvilket jeg mener at ethvert bevidst menneske bør gøre, og i stedet for at fortælle os hvordan vi skal gøre det, har hun med sin bog vist hvordan det kan gøres. Finere bliver det ikke i mit univers. Don´t tell them, show them. Sårbart og hudløst, med fokus på hendes eget ansvar.
Når du læser bogen vil det automatisk sætte din egen refleksion i gang og du kan nemt få lyst til at skrive og reflektere over dit eget liv, hvad end du ender med at udgive det som bog eller ej. Jeg kan kun opfordre flere til rent faktisk at gøre det. “Jamen, jeg har ikke tid” tænker du nok, og det er netop det som bogens titel referere til. Hvad bruger vi vores tid på i dette liv? Tager vi os tid til det som er vigtigst eller får vi tiden til at gå med at tjene penge, holde haven, fodre ungerne og stryge skjorterne? Tager vi os tid til vores processer på bekostning af bl.a. økonomi og brud på normer.
Camille har om nogen valgt sin egen ujævne vej, med en tro på det bedste og en tro på sig selv, på trods af en opvækst hvor hun var god til at gå i et med tapetet.
Camille Hammerich har valgt selv og udgive sin bog og sælger den derfor direkte til læserne. Du kan bestille den her
Anne Lundsgaard:
Hej Camille. Så blev jeg færdig med din bog, sent fredag aften hen mod midnat og ja, jeg kunne heller ikke lægge den fra mig 🙂 Tak for en dejlig og ærlig måde at fortælle om dit liv på, wauw  Jeg har læst mange bøger i årenes løb. Hver og en har været med til at give mig forståelse for livet. Din bog er dog særlig, da du netop tager udgangspunkt i dit helt eget liv og formidlingen derved bliver så utrolig nærværende, så man nærmest kan mærke og føle dig. Denne oplevelse gjorde det så meget nemmere for mig, at relatere til mit eget liv og forstå/føle det du skriver, så jeg kan gå videre i livet med din fortælling og blive endnu bedre for mig selv  Endnu en gang tak 🙏
Liinda Linnie Barth Hansen:
Har netop modtaget Camilles nye bog : Få dig dog et job ! og kunne simpelthen ikke lægge den fra mig  normalt læser jeg ikke så meget, men denne her måtte jeg bare læse færdig… hvor er den skøn og inspirerende, og ja genkender en masse fra eget liv, og tænker ja nu skal den bare ha gas resten af livet  Hvor er det en dejlig og ærlig fortælling og giver stof til eftertanke  Hvor er jeg glad for at du kom ind i mit liv, og ja tingene sker af en grund  Glæder mig til din næste bog, for jeg er jo også tilhænger af Networking  masser af knus til dig og held og lykke fremover 
Lisbeth:
Allerkæreste Camille,
At læse din bog føles som at have en hjerteskærende, åben, fortrolig og hudløs ærlig samtale med en nær ven eller veninde. Den slags samtale, som fører mennesker sammen i kærlighedens og eftertænksomhedens navn. Flot bog, godt gået Camille.
Jannie Bak:
“Kære Camille,
Jeg har læst din bog i liggestolen under et skyggefuldt træ i haven i dag. Den var slet ikke som jeg forventede. Troede det var en bog om NM.
Men mine forventninger blev så bare overskygget af din faktiske historie. Du tager os med ind i dit personlige univers og selvom jeg genkender mange ting fra andre sammenhænge, så giver du, med din historie, en egen nerve som gør, at jeg med glæde læste hele bogen i eet hug.
Jeg er blevet nysgerrig på de 5 kærlighedssprog, som jeg vil læse mere om.
Jeg er blevet nysgerrig på numerologi, som jeg ellers har set som sort tale – har checket og mit tal vækker ikke genkendelse eet sted – men på et andet website ser jeg adskillige paralleller – sjovt.
Jeg blev bevidstgjort om at min kommunikationsform er mere maskulin end feminin – jeg magter ikke “at sludre og få tanker og oplevelser vendt og drejet” – jeg er, som mænd, altid klar med en løsning – og så videre . Dét er selvfølgelig en udfordring .
Bogen er en rigtig fin optakt til din næste bog, som helt klart vil gi’ mig det indhold, som jeg ser frem til. I min optik er NM en suveræn mulighed, hvis man ønsker at strikke sit liv sammen på en anden måde end den gængse – og jeg er ikke et sekund i tvivl om, at du – med din dejligt jordnære facon – vil være medvirkende til at få udbredt kendskabet til denne forretningsform. Du er nemlig en dejlig kommunikator og så er du ikke bange for at promovere dig selv og dit arbejde. Dét er en nødvendighed – så god vind herfra.
Min bedste anbefaling af din debutbog – den kan alle lære af at læse” 
Anne Tissot Olsen:
“En smuk og ærlig fortælling om at være tro mod sig selv og finder sin passion her i livet. Men især at finde sig selv og gør det som syntes er rigtig for en selv. Der er så mange guldkorn i bogen. LÆS DEN.”
Sanne Mikaela Bazlamit:
“Natlæsning
Igår, 8 juni, var jeg til Camille Hammerich bog reception “Få dig dog et job” – nåede lige hjem til klienter kl 18 – 21.30 – træt træt
Sengetid med min nye bog
Og gæt hvad der så skete…. Jeg slugte den.
En fantastisk menneskelig beretning om at stå i livet med alle dens sværdslag, forblive være tro mod sin egen kerne. Sige stop hvor mange ville have sagt ja tak.
Camille har haft et omtumlet liv, og det har beskrevet i en nerve og sanddruelighed man skal lede længe efter.
Nogle siger “det bliver en bedstseller” – det tror jeg på – mange vil kunne finde vej og styrke ved at læse bogen. Der er uendelig meget håb og kærlighed i den.
Stort tillykke skønne powerfulde kvinde – du er til så meget inspiration.
Kram
Sanne Mikaela Bazlamit
Livsglædecentret”
Kathlyn Reneeh Bjerre:
“Jeg har grint, jeg har smilt, jeg har haft tårer i øjnene.
Camilles bog er på en og samme tid en utrolig rørende, tankevækkende bog, om at finde sin egen lykke.
Camille øser gavmildt ud af sin livserfaring og om hvordan man finder sin indre passion trods man står i et stormvejr, og at turde gå sin helt egen vej i livet på trods.
Da jeg lukkede bogen efter have læst den sidste side, sad jeg med følelsen af have fulgt Camille – hånd i hånd, og samtidig mens det gav flashback tilbage på mit eget liv, sad jeg med følelsen af at høre Camille stemme hviske mig i øret: ”Du er på rette vej! du kan godt”.
TUSIND TAK Camille, fordi du lukker os ind i din verden der viser hvem du er, hvordan du er kommet dertil og at man aldrig skal miste modet – du er kæmpe inspiration” 
Cecilie Mouritsen:
“Wauu sikke en ære sødeste Camille� Tak fordi netop JEG har fået æren som den tredje at læse din nye bog. “Få dig dog et job”
Så ærligt og oprigtigt skrevet, du er og bliver en fighter og giver aldrig op! Dette er denne bog et sandt bevis på.
Efter sidste linje sidder man med en “Yes” følelse af, at hvis du kan så kan jeg også�
Hvad end du begiver dig ud i, motivere og beriger du folk omkring dig, til altid at følge deres mavefornemmelse og ikke gå på kompromis med den følelse�
Du er en ener! Tak for dig!”

Foredrag

“Få dig dog et job!” – foredrag

Alexandra Trzebuchowska:
“Tak! Tak for et inspirerende foredrag ‘Få dig dog et job!’
Jeg er helt sikkert blevet klogere på flere aspekter ift. vores mindset og indstilling til, hvad vi vil i livet.
Det jeg nød allermest ved dit foredrag, Camille, er dit nærvær, din autencitet – du er bare god og solid i din fremtræden og i dine ord. Du er vitterlig til at føle på  Jeg kan på det varmeste anbefale ikke blot dit foredrag, men i allerhøjeste grad også dig som inspirator.”
Vibeke Roy:
“Kære Camille. Tusind tak for et fantastisk, inspirende og levende foredrag “få dig dog et job” i Holbæk. Der var så meget god energi, du er en super foredragsholder. Du får mine bedste anbefalinger. Glæder mig til at læse din bog. Vibeke”
Rikke Frandsen:
“En sommeraften i privaten hos Camille blev forvandlet til en lille tidsrejse tilbage til hendes ophav, med ærlighed, nærvær og en levende fortælling om hvilke gaver og udfordringer der har bragt hende til hvor hun er idag.
For mig et indblik i at Camille har en masse at give og dele, så helt sikkert en hjertelig anbefaling her fra mlg. Jeg følte mig inspireret til at købe hendes bog med hjem som jeg glæder mig til at læse.”
Trine Terp:
“Deltog i foredraget “så få dig dog et job” i Horsens.
Fantastisk foredragsholder – så jordnær, ærlig og levende at høre og se på.
Jeg blev meget inspireret og der blev sat mange gode tanker igang, som jeg nu vil begynde at arbejde hen imod.
Vil glæde mig meget til at læse bogen “Så få dig dog et job”
Britt Lodal:
“Jeg var til Camille´s foredrag omkring hendes nye bog ”Få dig dog et job” og jeg var virkelig spændt på at høre hvad Camille havde at sige. Jeg har mødt Camille et par gange forinden og jeg var allerede blevet inspireret af hende og på daværende tidspunkt fast besluttet på at holde ”øje” med Camille og hvad hun foretog sig i hverdagen.
I foredraget Camille fortæller om hvordan hun er opvokset og hvad hun har gennemgået i sin levetid hidtil, kunne jeg mærke at hun har fundet sin sti i livet og at hun har det rigtig godt. Men ikke nok med det, så kommer hun med mange gode tips omkring hvordan man kan komme videre i sit liv. At tage styringen over sit liv og føre en selv til en vej hvor man er lykkelig og man laver det man elsker.
Det inspirerede ihvertfald mig til at kigge grundigt i mine ”gemmer” og kigge på hvad der skal til at før jeg opnår den lykke og ro som Camille har opnået. Samt bruge de tips og redskaber som hun gav mig for at komme dertil.
Da foredraget var slut, var jeg så glad og vidste at jeg tog det rigtige valg. Jeg glæder mig til næste foredrag som Camille holder. Jeg glæder mig til at sidde med bogen i hånden og læse den.
Camille har en så god energi og er super inspirerende. Hun giver andre mennesker så meget og hun er en klog kvinde både på private ting som hun har oplevet selv men også kanon dygtig til sit arbejde som foredragsholder, forfatter og networker. Følg hende og køb hendes bøger. De er guld værd.”
Tina Rasch;
“Camilles foredrag “Få dig dog et job”: Et super godt foredrag, hvor Camille fortæller indlevende og underholdende om sit liv. Camille har ikke ladet stå til, når der har været udfordringer – hun har handlet, og fundet redskaber til at hjælpe. Flere af disse redskaber deler hun i foredraget. Jeg fik helt sikkert en masse godt med hjem, som kan bruges her og nu, og også noget jeg kan arbejde videre med.”


“Kærlighedens 5 sprog”
– foredrag

Mette Hyldal:
“Jeg kan varmt anbefale Camilles foredrag om de 5 kærlighedssprog. Det giver en fantastisk forståelse af hvad vi hver især har brug for, for at få fyldt vores kærlighedstank op. Camille fortæller på en levende måde, og er god til at komme med eksempler. Dejligt med denne indsigt. Jeg vil bruge det både i forhold til venner, mine børn og min kæreste.”
Pernille Rahbek:
“Vi som par var i går til foredrag med Camille som fortalte om de 5 kærligheds sprog. Meget inspirerende, brugbart og samtidig med hun fortalte var der plads til dialog og spørgsmål, dermed en fornemmelse af nærhed og lydhør fra skønne Camille. Føler os beriget med et redskab, til at fylde kærligheds beholderen op hos os selv og ikke mindst til andre også – Tak Camille”
Tina Rasch:
“Mine største anbefalinger til Camille. Hun er yderst kompetent og alt hvad Camille laver, bliver gjort med det største engagement. Hun er fantastisk til at formidle via foredrag, som indeholder både humor og masser af eksempler fra hendes eget liv, hvilket gør budskabet tydeligere.”
Helene Elmer:
“Når Camille Hammerich igen afholder sit foredrag – de 5 kærlighedssprog så vil jeg virkelig anbefale jer at høre det❤det giver bare så god mening – tak for foredraget – det var fantastisk.”
Rikke Eriksen:
Anmeldelse af foredraget “kærlighedens 5 sprog”.
En eftermiddag tikkede der en sms ind på min telefon – min veninde spurgte om jeg ville med til et foredrag, som hed “kærlighedens 5 sprog”. Første tænke jeg “det er vist ikke lige noget for mig”, men jeg skrev dog alligevel at jeg gerne ville med – egentlig mest for bare at være sammen med hende. Det var en lille og hyggelig forsamling. Da foredraget gik igang stod der en meget smilende og imødekommende foredragsholder, hun evnede virkelig at få folk med der var i hvert fald dyb koncentration rundt omkring. For mig personligt gav det virkelig meget mening og en ny indgangsvinkel på tingene. En mening jeg faktisk har søgt svar på i mange år. Det at vise kærlighed gør vi alle på hver vores måde og selv om jeg hader at sætte folk i “kasser”, så var det bare virkelig rart at kunne sætte f.eks. min familie i “kærligheds kasser”, dette skal forståes positivt. Endelig fik jeg svar på nogle problemstillinger jeg har gået og spekuleret over i flere år. Så for mig gav det rigtig god mening. Camille gjorde foredraget spændende og livagtigt – især fordi hun selv levede sig selv så meget ind i det, at det smittede af på publikummet. Det var spændende og interesant. Man kan mærke, at hun virkelig brænder for at trænge igennem til folk med sit budskab. Først troede jeg bare at vi skulle høre om kærlighed, men det var også alt det bag ved kærligheden og i kærligheden – selve livet. Men at hun talte om livets gode og knap så gode sider gjorde det interessant og at hun brugte sig selv i det. For vi har/kender alle til når livet gør ondt. Jeg fik en følelse af, at jeg virkelig gerne ville passe på mig selv. Man kan mærke at Camille gerne vil det hun sætter sig for og, at hun ikke bare siger noget for at sige det, hun gør det fordi hun tror på det og fordi hun faktisk gerne vil. Jeg vil helt klart anbefale til jer derude at tage til foredraget “kærlighedens 5 sprog” det kan åbne nogle døre i ikke troede var mulige at åbne.

 

“Sæt pris på dine drømme” – foredrag

(network marketing)

Anne Patzschke-Kongsted:
“Jeg deltog i Camilles neutrale foredrag om network marketing og kan varmt anbefale det til alle der ønsker at opbygge et solidt team og forretning. Jeg bor i Schweiz og bemærker, at der er store forskelle i, hvordan Network Marketing drives her og i DK. Da jeg gerne vil bygge et team op i DK var det meget værdigfuldt for mig at få vejledning på hvordan man skal gå til værks for at have succes her i DK. Det var spændende at høre Camilles Tipps, baseret på mange års erfaring. Hun forklarer rigitig fint, med mange eksempler og svarer gerne på alle spørgsmål man har. Hun er autentisk og man mærker helt klart at hun brænder for Network Marketing, det var spændende at være med. Tusind tak for en hyggelig og informativ aften!”
Mette Andersen:
“Jeg var til Camille´s foredrag – det var fyldt med vejledning og viden om hvilke overvejelser det er godt at gøre sig når man står at skal vælge et network marketing produkt og firma. Hun kom ind på når man har valgt, hvilke spørgsmål man møde af omverden (jeg har desværre mødt flere der stadig sidder fast i den gamle overbevisning om network marketing, så fedt at hun nævnte det!) og hvordan man kan forklar hvad network marketing i virkeligheden er – og også forskellen på det der kaldes ulovlig pyramide og network marketing. Hun kom med 7 step til hvad der er godt at arbejde med og tænke på i sin NM forretning. Hun er god til at forklare sig, gør det simpelt, og med en livlighed i sit kropssprog, der smitter af, sammen med hendes glæde og skønne udstråling. Hun fortale om sine “fejl” i NM, som vi andre kunne lære af, hvilket jeg syntes var fantastisk! Jeg kan varmt anbefale at tage ud og høre Camille, hvis man er nysgerrig på NM, hun fortæller kun om NM, og der var på intet tidspunkt hvor hun fortalte om det firma hun er i og spurgte heller ikke om vi ville høre det, hun holdt sig til det skrevne, og havde tid til at svare på spørgsmål også, fantastisk! Så jeg gik derfra klogere og glad, tak for det Camille!”
Sanne Mikaela Balzamit:
“Rigtig god aften til jer alle, det er et foredrag der på den fineste måde gør NM marketing tilgængelig og forståelig for alle. Så tag med og bliv klogere på en måde at have forretning på. En måde, jeg tror flere og flere vil være en del af. Selv havde jeg den ære at Camille Hammerich var i Livsglædecentret og holde foredraget.”

Online Workshop

“Tænk og bliv rig” – workshop

Nanna Pedersen:
“Det er en dejlig konkret workshop, og Camilles behagelige og dejlige stemme guider dig igennem kapitlerne, så stille og mild, dog så fast og skarpsindig.
Opfølgningssamtalen du får med er det hele værd, Camille er en super coach som spot on “ser” dig, og som spot on hjælper dig til næste skridt.
Jeg kan kun anbefale at tilkøbe handlingsplanen, så du har et redskab til at hjælpe dig med at sætte action på dit mål, din vision.
JEG er så glad og taknemmelig for, at jeg fandt Camille  og jeg kan på det varmeste anbefale dig, at lave denne investering i dig selv.”
Mette Andersen:
“Efter den gode oplevelse med Camille´s foredrag, har jeg købt hendes online workshop: “Tænk & bli rig” – og må sige at hun også dér gør det fantastik, med hendes simpel måde af formidle tingene på! Hun kommer med konkrete værktøjer til flere ting, b.la. hvordan man kan arbejde med de overbevisninger der evt. bremser en, og hvordan man på en simpel måde kan skifte fokus, når ens tankestrøm kører i negativ ring. Hun kommer med gode små opgaver, hvor den bedste for mig var, hvordan man laver en handlingsplan, da jeg ikke viste det i forevejen, det har været effektivt og godt for mig at få lavet!  Den 1/2 times coaching jeg havde efterfølgende, var god og konstruktiv, Camille er god til at lytte, anerkende, hjælpe med at se ting i et andet perspektiv, og har god viden om emnet, og ens næste step. Hun gav mig mit næste vigtige to-do ifht. der jeg gerne vil hen, og nu har jeg noget konkret jeg kan gøre, fedt og TAK Camille!  Jeg kan helt klart anbefale at købe den workshop og snak med Camille – hvis man har brug for at komme et skridt videre, eller bare har brug for at få vendt nogle tanker ifht. det man er igang med, hun er super god til det!”
Elsebeth Helen Søndergaard:
“Jeg er så motiveret efter i går aftes, hvor jeg deltog i din workshop , tænk og bliv rig. Jeg kan varmt anbefale andre at deltage. Camille Hammerich, er spot on. alt fungerede perfekt, og skønt at følge denne kvinde.”
Ulla Sørensen:
Deltog i Camillles første online workshop
” Tænk og bliv Rig ” kan klart anbefale at deltage på et af disse, fik så mange gode redskaber at arbejde vidre på både i privatlivet og erhvervsmæssigt. Især hvor vigtigt det er at få lavet en handlingsplan og så tage handling på drømme og bli sikker på rigdommen vil komme, lære sige det højt og tro på det vil ske.
Tak for jeg fik denne øjenåbner .
Anette Brix:
“Jeg deltog i Camilles første workshop “Tænk & bliv rig”
Et fantastisk og velforberedt foredrag med så meget god info til at nå mine egne mål. Fik en masse gode redskaber på en god og let forståelig måde. Camille er meget kompetent og virkelig dygtig. Jeg kan på det varmeste anbefale at deltage i Camilles workshops.”
Louise Sloth:
“Jeg deltog i går, i din workshop “Tænk & bliv rig” og jeg kan slet ikke få armene ned.
Du er så inspirerende at lytte til, super dygtig og virkelig engageret.
Da workshoppen sluttede, sad jeg med den skønneste mavefornemmelse. Jeg kunne virkelig mærke at du brændte for at dele dit budskab og hjælpe andre.
Jeg er i dag, gået i gang med dine anbefalinger og jeg føler mig SÅ motiveret til at komme ud i verden med mine projekter.
Tænk, jeg føler mig allerede RIG… TAK Camille”
Anette Ciraklar:
“Camillas første online workshop var rigtig interessant og meget informativ. Ingen tvivl om at Camille brænder for at levere et budskab og hjælpe andre til at udvikle sig selv og deres forretning. Camille havde styr på teknikken og sin viden omkring værktøjer til at ændre vaner og mindset og jeg følte mig inspireret. Tillykke Camille – du gør det rigtig godt og var så velforberedt, så det var en fryd” 😊
Kathlyn Reneeh Bjerre:
“Jeg kan varmt anbefale at man deltager i Camille Hammerichs workshop ”Tænk & bliv Rig”, som udspringer af bogen med samme titel og skrevet af Napoleon Hill. I Camilles workshop dykker man dybere ned i hvert kapitel og får dermed reflekteret over det som de kapitler fortæller. Workshoppen gav mig gode redskaber til at arbejde videre med bogens og mit eget potentiale, som jeg begynder at se de små spirer af efterhånden. Camille har en fantastisk evne til at formidle bogens budskaber ud så de bliver sat i et perspektiv, der er forståeligt.”
Mona Christensen:
“Det er tydeligt at du kan lide det du laver og det smitter. Om det er foredrag, coaching eller andet så er det altid værdifuldt.”
Christine Carøe Aarestrup:
“Camille er en utroligt nærværende og kompetent coach og foredragsholder. Jeg oplever hende som værende sprudlende, fagligt dygtig og kompromisløs ift. at skabe de bedst mulige rammer og resultater for sine klienter og deltagere ved foredragene. Jeg giver Camille mine varmeste anbefalinger og vil glæde mig til mange flere sessions og foredrag i fremtiden.”
Dorte Skovbo Heuser:
“Camille er nærværende og top professionel. Hun er skarp, og kan oftest se årsagen til udfordringen. Hver mentor-time jeg har haft med Camille har givet mig noget både i forhold til min forretning, og i forhold til ting, jeg skal arbejde med inde i mig selv.”

Online Webinar

“3 vigtigste trin til succes” – webinar

Anne Lundsgaard:
I går deltog jeg i Camilles webinar om de 3 VIGTIGSTE TRIN TIL SUCCES. Alt blev formidlet på en let og overskuelig måde og indholdet gav rigtig god mening for mig. Da jeg selv er uddannet coach tænkte jeg inden, “kan jeg mon lære noget jeg ikke ved i forvejen” og må sige, at JA det kunne jeg i den grad. Jeg har kendt Camille igennem et par år og kan varmt anbefale hende. Hun har en utrolig dejlig tilgang til andre mennesker og jeg føler mig altid lyttet til og forstået, tak” 
Daniel Laursen:
“Super professionel, positiv og god indfølingsevne til at finde ud af, hvor der primært skal arbejdes for at man rykker videre.”
Kurt Kloborg:
“Jeg har nu oplevet Camille som foredragsholder flere gange, jeg kan varmt anbefale Camille, som foredrags holder, hun har en udstråling som går lige i hjertet, utroligt veltalende, smilende og alt bliver solgt med et godt humoristisk indspark. Det er ikke kedeligt, at hører Camille og man får altid noget med hjem man kan tænke over.”

 

Konsulent

Coaching/terapi – sessions

Inge Kristensen:
“I dag har jeg haft en skøn skøn coaching session med Camille.
Camille er lynende skarp, hun får hurtigt skabt overblik i min popcornhjerne…og hun viser vej, og giver mig troen på at jeg ER på rette vej, også selv om jeg ofte tvivler.
Camille ser igennem mig, hvad der er mine styrker ift min passion og mission. Hvor lige jeg lyser op.
Camille er en varm og livsklog kvinde, og jeg følte mig SÅ mødt og anerkendt�”
Anya Wendelboe:
“Jeg har overskredet SÅ mange af mine personlige grænser i dag! Blandt andet:
– at række ud efter en fremmed og sige ‘jeg har brug for din hjælp’
– at erkende at jeg har brug for hjælp for at nå mine mål
– at tale med en person jeg aldrig har mødt om så personlige ting.
– at åbne op og være hudløs ærlig over for mig selv.
– at tage imod uden at have paraderne oppe.
– Og hvor er jeg bare GLAD for at jeg har overskredet de grænser.
Jeg har netop haft en halv times coaching med Camille via videokald, da jeg sidder i Nordjylland og Camille på Sjælland. En halv time er ikke meget, men for mig var det rigeligt til at føle mig tryg, få vendt nogle problemstillinger og få masser af brugbare redakaber.
Aldrig har jeg følt mig SÅ tryg ved at tale med ‘en fremmed’. Til trods for at jeg har talt med RIGTIG mange fremmede gennem mit liv om både personlige problemer og dybe livskriser, har jeg aldrig oplevet den tryghed jeg netop har oplevet.
Den forståelse og det nærvær man føler, selvom Camille sidder i den anden ende af landet er ubeskrivelig.
Hvis du er i tvivl om det er det værd, kan jeg kun sige JA, det er det værd – og meget mere til…!!
Tøv ikke med at række ud efter Camille – Tøv hellere med at lade være med at række ud!!
Prøv det, prøv det! Jeg er sikker på at du ikke vil fortryde!
Kære Camille.
Tusind, tusind tak for den halve time (og lektierne) Vi snakkes ved, før eller siden �
Hav en fantastisk dag!!!
Hilsen hende den seje ��”
Rikke Eriksen
Anmeldelse af Camille som terapeut
“I forbindelse med et foredrag jeg var til, som hedder “kærlighedens 5 sprog” fik jeg lyst til at tale videre med Camille som terapeut.Jeg skrev derfor til hende om aftenen om hun havde mulighed for at tale med mig, hvilket hun havde.
Det startede til foredraget, hvor jeg virkelig synes, at Camille havde styr på sine ting, hun virkede utrolig imødekommende, smilende, glad, rolig og rummelig. Der var et eller andet der “fanget” mig. Under foredraget fik jeg en indre lyst til at passe på mig selv – hvilket skal siges her, at det er virkelig noget af det jeg kæmper med, for det er jeg rigtig dårlig til, og jeg havde haft en utrolig dårlig periode og var heller ikke på toppen den dag til foredraget, men Camille gjorde noget. På en eller anden måde fik hun bare løftet mit blik opad. Den måde hun sagde tingene på, alt det hun talt om, det var jo stort set alt det jeg kender til, alle de spørgsmål hun stillede under – spørgsmål vi bare skulle tænke over, men det rørte mig det hele. Der skal virkelig meget til, at jeg tør tale med andre mennesker – om personlige problemer ikke bare normalt.
Relationen er meget vigtig for mig. Derfor var det en udfordring for mig, at tage kontakten til Camille og dernæst møde hende, men hun er så rummelig og rar at både være sammen med, men også tale med. Hun er god til at stille spørgsmål så man aktivt reflekter over tingene. Der er altid flere muligheder end man kan se. Men Camille udviser også bare en ro, en glæde og en selverkendelse som virkelig smitter. Derudover føler jeg, at jeg ikke behøver at pakke tingene ind eller undlade at sige hvad der foregår når jeg taler med Camille. Hun giver en plads og tid til at få sagt tingene. Først var jeg bange for, hvad hun dog måtte tænke om mig og de ting jeg slås med. Men som sagt, så er hun virkelig rummelig og peger ikke finger af en, istedet lytter hun og tale med en.
Camille har et eller andet specielt over sig, hele hendes være måde og bare hendes personlighed er virkelig givende og positiv. Camille kan også få en til at smile selv om det hele er noget møg og alting gør ondt, så evner hun at nå ind til en, hvilket er utrolig flot, for det er ikke alle der kan det. Hun afviser ikke bare en, hvis man ikke er super motiveret eller ikke kan se noget som helst positivt, fordi man har det skidt, i stedet er hun der, lytter og spørg ind og tager tingene i et stille og roligt tempo.
Jeg har det nok sådan, at jeg har været og er det til dels stadig, bange for at tale med Camille når jeg har rigtig dårligt, hvilket måske ikke giver mening for det er jo det hun bl.a. er der for, men fordi jeg er bange for at spilde hendes tid, ved ikke at virke motiveret, men nu har jeg erfaret, at det gør jeg ikke og selv om jeg har måtte aflyse så er hun der stadig. Hun er en helt fantastisk kvinde med begge ben plantet solidt på jorden, så hvis du sidder derudover og overvejer en terapeut, så synes jeg helt bestemt at du skal skrive til Camille, jeg lover dig at du ikke vil fortryde det. Det kan være med til at åbne de lukkede døre, skabe nye veje, eller give en afklaret forklaring på nogle ting du måske slås med.”
Karine Parello-Plesner:
“Camille var sød, dygtig og inspirerede til vores møde i går og jeg kan anbefale det til alle”
Karina Isselin Mogensen:
“Kender du det, at du møder et menneske, der kan forstå dig, på det niveau du er, og energierne bare bruser, det slår gnister i universet, ideer pooper op, og nye frø der blir sået, begynder straks at spire. Der kommer run på, når vi får fortalt / sat vore drømme og mål i relief, og der skal faktisk ikke mere end én person til at fordoble energien. Camille firdobler, for hun kan sit kram.”
Joruun Gjengedal:
“Jeg har kendt Camille Hammerich i nogle år nu..
Vi har ikke set så meget til hinanden, men da vi så at sige arbejder i samme boldgade, var en kontakt naturlig og glædesfyldt.
Jeg er coach og passionscoach og interesserer mig meget for det der sker mellem os mennesker, ikke mindst alt det der med kærligheden.
Alligevel kan livet være svært nogle gange, og vi kan alle have brug for rådgivning og sparring.
Det var derfor meget naturligt for mig at henvende mig til Camille..
Jeg blev mødt og set, og mine udfordringer blev taget alvorlig og belyst på en meget sober og indlevende måde.
Efter en samtale hos Camille, hvor jeg virkelig havde det svært, kunne jeg gå derfra med løftet pande og et nyt håb for fremtiden.
Min gnist var igen blevet tændt, og jeg kunne give slip på det der tynget.
Jeg vil også i fremtiden benytte mig af Camille`s ekspertise og store erfaring og viden.
Jorunn Gjengedal
Passionscoach”