Online | Downloads

Kærlighedens 5 sprog – klik her!

Network Marketing – klik her!

Tænk og bliv rig – klik her!

3 vigtigste trin til succes – klik her!

 

“Kærlighedens 5 sprog” (online workshop)

Pernille Rahbek:
Vi som par var i går til foredrag med Camille, som fortalte om de 5 kærligheds sprog. Meget inspirerende, brugbart. Og samtidig med hun fortalte, var der plads til dialog og spørgsmål. Dermed en fornemmelse af nærhed og lydhør fra skønne Camille. Føler os beriget med et redskab, til at fylde kærligheds beholderen op hos os selv. Og ikke mindst til andre også – Tak Camille.

 

“Network Marketing” (online – neutralt foredrag)

Mette Andersen:
Jeg var til Camille’s foredrag “Foredrag om network anno 2018”. Det var fyldt med vejledning og viden om hvilke overvejelser, det er godt at gøre sig, når man står at skal vælge et network marketing produkt og firma.
Hun kom ind på når man har valgt, hvilke spørgsmål man møde af omverden. (Jeg har desværre mødt flere, der stadig sidder fast i den gamle overbevisning om network marketing. Så fedt at hun nævnte det!). Og hvordan man kan forklarer, hvad network marketing i virkeligheden er. Og også forskellen på det der kaldes ulovlig pyramide og network marketing.
Hun kom med 7 step til, hvad der er godt at arbejde med og tænke på i sin NM forretning. Hun er god til at forklare sig, gør det simpelt. Og med en livlighed i sit kropssprog, der smitter af, sammen med hendes glæde og skønne udstråling. Hun fortale om sine “fejl” i NM, som vi andre kunne lære af, hvilket jeg syntes var fantastisk!
Jeg kan varmt anbefale at tage ud og høre Camille, hvis man er nysgerrig på NM. Hun fortæller kun om NM, og der var på intet tidspunkt, hvor hun fortalte om det firma, hun er i.  Spurgte heller ikke om vi ville høre det. Hun holdt sig til det skrevne, og havde tid til at svare på spørgsmål også, fantastisk!
Så jeg gik derfra klogere og glad, tak for det Camille!
Janne Steenhof:
Her til aften havde jeg æren af, at blive inviteret indenfor i Camilles hjem til et par inspirerende timer, hvor horisonten blev udvidet og beslutningerne styrket. Jeg kørte hjem med en følelse af tilfredshed og stolthed over den vej jeg har valgt at gøre til min levevej. Og anerkendelse af, at jeg gør det godt nok.
Jeg føler mig beæret over at have stiftet et nyt bekendskab med så meget at give fra sig. Camille er åben, hjertelig, venlig og helt nede på jorden. Hun har en historie, som både du og jeg, en vilje og et drive der, i den grad, smitter.
Jeg vil aldrig tøve med selv at gå til, eller anbefale andre at tilmelde sig et af Camilles foredrag. Om ikke andet, så bare for at gøre noget godt for sig selv. Tak for i aften, og tak for kaffe.
Sanne Mikaela Bazlamit:
Rigtig god aften til jer alle, det er et foredrag der på den fineste måde gør NM marketing tilgængelig og forståelig for alle. Så tag med og bliv klogere på en måde at have forretning på. En måde, jeg tror flere og flere vil være en del af. Selv havde jeg den ære at Camille var i Livsglædecentret og holde foredraget.

 

“Tænk og bliv rig” (online workshop)

Nanna Pedersen:
Det er en dejlig konkret workshop, og Camilles behagelige og dejlige stemme guider dig igennem kapitlerne. Så stille og mild, dog så fast og skarpsindig.
Opfølgningssamtalen du får med er det hele værd. Camille er en super coach som spot on “ser” dig, og som spot on hjælper dig til næste skridt.
Jeg kan kun anbefale at tilkøbe handlingsplanen, så du har et redskab til at hjælpe dig med at sætte action på dit mål, din vision.
JEG er så glad og taknemmelig for, at jeg fandt Camille. ❤️Og jeg kan på det varmeste anbefale dig, at lave denne investering i dig selv.
Mette Andersen:
Efter den gode oplevelse med Camille´s foredrag, har jeg købt hendes online workshop: “Tænk og bli rig” – og må sige at hun også dér gør det fantastik, med hendes simpel måde af formidle tingene på! Hun kommer med konkrete værktøjer til flere ting, b.la. hvordan man kan arbejde med de overbevisninger der evt. bremser en. Og hvordan man på en simpel måde kan skifte fokus, når ens tankestrøm kører i negativ ring.
Hun kommer med gode små opgaver, hvor den bedste for mig var, hvordan man laver en handlingsplan, da jeg ikke viste det i forevejen. Det har været effektivt og godt for mig at få lavet! 🙂
Den 1/2 times coaching jeg havde efterfølgende, var god og konstruktiv. Camille er god til at lytte, anerkende, hjælpe med at se ting i et andet perspektiv, og har god viden om emnet, og ens næste step.
Hun gav mig mit næste vigtige to-do ift. der jeg gerne vil hen, og nu har jeg noget konkret jeg kan gøre, fedt og TAK Camille! 😉🙂 Jeg kan helt klart anbefale at købe den workshop og snak med Camille – hvis man har brug for at komme et skridt videre, eller bare har brug for at få vendt nogle tanker ift. det man er igang med… hun er super god til det!”
Elsebeth Helen Søndergaard:
Jeg er så motiveret efter i går aftes, hvor jeg deltog i din workshop “Tænk og bliv rig”. Jeg kan varmt anbefale andre at deltage. Camille Hammerich, er spot on. Alt fungerede perfekt og skønt at følge denne kvinde.”
Ulla Sørensen:
Deltog i Camillles første online workshop: “Tænk og bliv rig” kan klart anbefale at deltage på et af disse, fik så mange gode redskaber at arbejde videre på både i privatlivet og erhvervsmæssigt. Især hvor vigtigt det er at få lavet en handlingsplan og så tage handling på drømme og bli sikker på rigdommen vil komme, lære sige det højt og tro på det vil ske. Tak for jeg fik denne øjenåbner.
Anette Brix:
Jeg deltog i Camilles første workshop “Tænk & bliv rig”. Et fantastisk og velforberedt foredrag med så meget god info til at nå mine egne mål. Fik en masse gode redskaber på en god og let forståelig måde. Camille er meget kompetent og virkelig dygtig. Jeg kan på det varmeste anbefale at deltage i Camilles workshops.”
Louise Sloth:
Jeg deltog i går i din workshop “Tænk & bliv rig” og jeg kan slet ikke få armene ned. Du er så inspirerende at lytte til, super dygtig og virkelig engageret.
Da workshoppen sluttede, sad jeg med den skønneste mavefornemmelse. Jeg kunne virkelig mærke at du brændte for at dele dit budskab og hjælpe andre.
Jeg er i dag gået i gang med dine anbefalinger og jeg føler mig SÅ motiveret til at komme ud i verden med mine projekter. Tænk, jeg føler mig allerede RIG… TAK Camille”
Anette Ciraklar:
Camilles første online workshop var rigtig interessant og meget informativ. Ingen tvivl om at Camille brænder for at levere et budskab og hjælpe andre til at udvikle sig selv og deres forretning. Camille havde styr på teknikken og sin viden omkring værktøjer til at ændre vaner og mindset og jeg følte mig inspireret. Tillykke Camille – du gør det rigtig godt og var så velforberedt, så det var en fryd. 😉🙂
Kathlyn Reneeh Bjerre:
Jeg kan varmt anbefale at man deltager i Camille Hammerichs workshop ”Tænk & bliv Rig”, som udspringer af bogen med samme titel og skrevet af Napoleon Hill. I Camilles workshop dykker man dybere ned i hvert kapitel og får dermed reflekteret over det som de kapitler fortæller. Workshoppen gav mig gode redskaber til at arbejde videre med bogens og mit eget potentiale, som jeg begynder at se de små spirer af efterhånden. Camille har en fantastisk evne til at formidle bogens budskaber ud så de bliver sat i et perspektiv, der er forståeligt.
Mona Christensen:
Det er tydeligt at du kan lide det du laver og det smitter. Om det er foredrag, coaching eller andet så er det altid værdifuldt.
Christine Carøe Aarestrup:
Camille er en utroligt nærværende og kompetent coach og foredragsholder. Jeg oplever hende som værende sprudlende, fagligt dygtig og kompromisløs ift. at skabe de bedst mulige rammer og resultater for sine klienter og deltagere ved foredragene. Jeg giver Camille mine varmeste anbefalinger og vil glæde mig til mange flere sessions og foredrag i fremtiden.”
Dorte Skovbo Heuser:
Camille er nærværende og top professionel. Hun er skarp, og kan oftest se årsagen til udfordringen. Hver mentor-time jeg har haft med Camille har givet mig noget både i forhold til min forretning, og i forhold til ting, jeg skal arbejde med inde i mig selv.

 

“3 vigtigste trin til succes” (online webinar)

Anne Lundsgaard:
I går deltog jeg i Camilles webinar om de 3 VIGTIGSTE TRIN TIL SUCCES. Alt blev formidlet på en let og overskuelig måde og indholdet gav rigtig god mening for mig. Da jeg selv er uddannet coach tænkte jeg inden… “kan jeg mon lære noget jeg ikke ved i forvejen”… og må sige, at JA det kunne jeg i den grad. Jeg har kendt Camille igennem et par år og kan varmt anbefale hende. Hun har en utrolig dejlig tilgang til andre mennesker og jeg føler mig altid lyttet til og forstået, tak ❤️
Daniel Laursen:
Super professionel, positiv og god indfølingsevne til at finde ud af, hvor der primært skal arbejdes for at man rykker videre.
Kurt Kloborg:
Jeg har nu oplevet Camille som foredragsholder flere gange. Jeg kan varmt anbefale Camille som foredrags holder. Hun har en udstråling som går lige i hjertet, utroligt veltalende, smilende og alt bliver solgt med et godt humoristisk indspark. Det er ikke kedeligt, at hører Camille og man får altid noget med hjem man kan tænke over.”