Uncategorized

Smil

Smil, så smiler verden til dig…

Kan du huske det lille klistermærke man kunne købe i 70’erne? Man kan vist stadig købe dem… For når vi smiler så smitter det… Husker vi det? Husker vi at et smil starter med et smil… Ikke hvis du spørg mig. Rigtig mange ser så bestemme ud – nogle også sure. Men sjældent møder du smilet før du selv har smilt. Så SMIL.

Vidste du at ud over at smilet smitter – så smitter latteren også… Jeg er latterinstruktør og det der gjorde at jeg sagde ja til at tage denne uddannelse var, at latteren også smitter OG har fuldstændig samme effekt uægte som ægte. Så du kan øge dine endorfiner i kroppen – endorfiner øges ved latter – uægte som ægte og disse er meget vigtige i vores krop. Det er nemlig kroppens egen morfinstof. Så undersøgelser har bevidst at vi kan grine os sunde og raske. Kroppen begynder simpelthen at fikse sig selv når vi griner via endorfinerne. Da det gik op for mig – og via test på mig selv gik op for mig at det faktisk VAR rigtigt – min hovedpine forsvandt faktisk, så måtte jeg tage den uddannelse og komme ud til så mange som muligt. Jeg har faktisk næsten altid med på mine foredrag og mine one-to-one konsultationer – GRIN… husk at du bliver mere glad ved at smile og grine.

Så hvis du vågner en morgen og er tung i hovedet fra starten af… måske har du nogle bekymringer, så grin også selv om du ikke kan – så grin uægte… Du hjælper dig selv meget mere end du tror. Præcis som når vi fik et surt eller ked-af-det barn hjem fra børnehave eller skole – har vi så ikke kildet eller forsøgt at sige noget sjovt for at få vores barn til at grine? Jo, det er der vist ikke nogle forældre som ikke har gjort. Denne ”medicin” bør vi huske på os selv.

Ved godt at når vi står i krisen – eller i udfordringen, så er der altså ikke så meget at grine af. Men hvad nu hvis vi kunne lette på situation ved blot at grine? Hvis nu det hele kunne blive liiidt lettere ved blot at grine… Var det så ikke det værd – og hey… det er GRATIS.

Kærligst

Camille

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *