Uncategorized

Tal og tænk så pænt – NU

Tal og tænk så pænt  til og om dig selv – for fanden da osse….

Her til formiddag havde jeg en coaching af en mand som i den grad ikke kunne forstå at han ikke tabte sig… Som mange af jer ved, så er jeg teamleder af et internationalt firma som blandt andet har en kaffe som får mange til at tabe sig – men ikke denne mand… Og efter nogle måneder er han jo af gode grunde parat til at give helt op… Putte endnu en fiasko-oplevelse i rygsækken – endnu et forsøg som IKKE virkede…

Jeg har fulgt ham på sidelinien i et stykke tid – han er jo min kunde – og tager så snakken med ham her til morgen. Og som det ofte handler om i livet, så er det den indre kritiker der er på spil – og i dette tilfælde ikke for det gode.

En indre kritiker som hver gang han kigger sig i spejlet tænker: HVEM prøver du at snyde? Du er jo tyk – du taber dig ikke – og denne kaffe virker ikke for dig…. Og gæt hvad der så sker? Kiloerne rasler ikke af – og kaffen har ikke den virkning på ham, som den har på så mange andre – blandt andet mig selv, som har tabt 2 kilo i sommerferien – og min kæreste som har tabt 4 kilo – og det til trods for at vi har hold ferie – spist og drukket – OG været på Roskilde Festival… Forskellen er at vi også arbejder med vores indre kritiker – og med vores tanker DAGLIGT… Hverken min kæreste eller jeg snakker grimt til vores krop, vores sind eller i øvrigt til hinanden. Dagligt fortæller vi hinanden – både inde i vores hoveder OG til hinanden – at vi er dejlige, slanke og skønne – OG vi taber os…

Så ”min” kaffe kan ikke stå alene – det gør jeg meget ud af at fortælle folk som er interesseret i at prøve at drikke kaffen for at se om det kan virke for dem… Der SKAL arbejdes inde i dig selv også…

Præcis som når du tænker at der ikke er penge nok på kontoen – og du hele tiden mangler penge i dit liv – så fungerer det på samme måde med at slanke sig… hvis du bliver ved med at banke dig selv oveni hovedet – fortælle dig selv at du er tyk – måske endda grim og måske det der er værre – så forbliver du netop det. IKKE i mine øjne  – jeg synes at tykke som tynde er smukke dejlige mennesker. Fulde af kærlighed og elskelige og gode. Men meget ofte er de det ikke mod dem selv som de er mod andre. Og hvad kan det handle om?

Jo i min verden handler det om overbevisninger som er lagret i ens underbevisthed.

Mange kommer fra familier hvor der ikke var penge nok – og sætninger som; ”tror du pengene vokser på træerne” eller ”det har vi ikke råd til” eller ”vi må vende hver mønt” eller ”man skal knokle for at få penge” – er måske sætninger du kan genkende. Disse er blevet lagret i dit mindset og i din overbevisning og blevet din virkelighed. Som alle jer der har læst min bog ”Få dig dog et job!” ved at jeg har netop havde denne bevisthed min underbevisthed og mindset og det var først vende da jeg stoppede med at tænke og føle denne begrænsning – og nu fosser pengene ind. Og det fungerer altså på samme måde med vægttab…

Og det virker… for jeg har selv stået og kigget mig i spejlet og tænk; Sikke tyk du er – sikke grim mave – føj for en røv… og der tabte jeg mig ikke. Men da jeg begyndte at fortælle mig selv at jeg er smuk, slank, perfekt, smuk røv osv. først der begyndte jeg at tabe mig for alvor.

Måske har du en opvækst hvor du har set din mor være på slankekur hele livet – eller værre måske haft en mor som en veninde har. En kær veninde har mere end en gang fået af vide at hun var tyk og havde en stor røv – af sin mor. Dette blev – helt naturligt – hendes overbevisning – og først da hun indså at det KUN var hende selv der kan ændre denne overbevisning kunne hun ændre sin underbevisthed og få tabt sig det ønskede kilo.

Den japanske forsker Emoto har lavet mange forsøg med vand. Vi mennesker består af 80% vand og det er absolut ikke ligegyldigt hvordan vi snakker til vores vand. Eller hvordan vi tænker i vores vand (krop). Det er utrolig spændende at se nogle af de resultater som han er nået frem til – hvis man enten snakker grimt, ignorere eller snakker pænt til vand.

Der ligger masser af videoer på nettet (youtube) om disse forsøg. Ydermere ligger der et eksperiment af en anden gut, som handler om at snakke til ris som er koldt i vand. Efter 9 uger var det glas med ris/vand, som han havde snakket grimt/had til muggent, det han ignorerer mindre muggent og det glas med ris/vand som han havde snakket kærligt til gul og helt uden mug. Han havde dagligt snakket til de to af glassene og ignoreret det sidste glas.

Tjek det ud og FORSTÅ at du har stafetten i hånden. Det er DIT ansvar at DU taler pænt til dig selv – i dine ord og i dine tanker  – HVIS du altså ønsker at ændre i nogle af dine ting i livet. Du har ansvaret i dit liv – DU kan ændre ALT du ønsker – det kræver at du starter med at tale pænt – omgiver dig med mennesker som taler pænt til dig.

Tal pænt og kærligt til dig selv NU.

Med masser af kærlighed

Camille

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *