Vægtkontrol drikke

Hør her hvorfor jeg vælger at lave disse forløb via min hjemmeside:Her hører du min historie med kaffen:

12 kg forskel – men vigtigst; en ny livsstil

med mere vand, mindre portioner og meget mere motion.

Du må gerne fortsætte med at drikke din daglige kaffe.

Du må gerne tilsætte mælk og sukker.

Drik vand – min. 2 l. pr. dag.

Kaffen er ikke et måltidserstatning. Spis altid en sund og varieret kost.

Kaffen er i pulver og kommer i sticks.

Kaffen er mild og smager af kaffe – da det er en arabica-kaffe-bønne som kaffen er lavet på.

Du modtager 3 pakker a 24 kopper kaffe i praktiske sticks som du kan tage med i tasken.

Kaffen, Europa Joe:

Ingredienser:

Azera-kaffe (coffee arabica, L-Tyrosin, naturlig farve, flydefremmende middel(silicium) , vitamin B6 (pyrodoxin HCI), chrom (chrompicolinat)
Brugsanvendelse: Tag 1 brev (4gr) og opløs i varmt vand i forbindelse med morgen maden eller hvornår du ønsker. Tilsæt mælk og sukker som du plejer. Du kan også blande den i din smoothie eller med kakaomælk.
Ikke anbefalet til børn, gravide, ammende kvinder eller personer der er overfølsomme overfor koffein.

Du drikker en kop om morgenen/formiddagen og igen en senere på dagen.

Forløbet koster 1.350,- kr.

Betaling sker via mobilepay: 4097 1142 eller konto 9304, 4585 800 126.

Jeg vil tage kontakt til dig indenfor 12 timer – via sms eller et opkald.

Du får en faktura på dit køb.

Drikker du ikke kaffe – så findes der en sød kakaodrik og en juice/the som smager af ananas/kokos. Du kan læse om ingredienser længere nede på denne side.

Ønsker du i stedet 10 ugers forløb – så er beløbet 2.300 kr.

Der er ingen returret på købet.

Hvis du først ønsker at smage kaffen – så har du mulighed for at købe en 6 dages oplevelse til 149 kr. – der mobilepayer du ligeledes til tlf. 4097 1142 og så vil jeg kontakte dig indenfor 12 timer. Så vil du modtage en lille pakke med 6 kopper kaffe hurtigst muligt – jeg sender med Quick Post – via PostNord – jeg betaler portoen.

Kaffen er ikke udviklet til at helbrede, forebygge eller på anden måde have indflydelse på sygdomstilstande. Resultaterne vil altid være individuelle og nogle mennesker vil ikke kunne få de ønskede resultater, uden aktivt at lave om på deres indtag af kalorier eller øge mængden af motion.

Kakaoen, Europa Cocoa:

Hvis du først ønsker at smage kakaoen – så har du mulighed for at købe en 6 dages oplevelse til 149 kr. – der mobilepayer du ligeledes til tlf. 4097 1142 og så vil jeg kontakte dig indenfor 12 timer. Så vil du modtage en lille pakke med 6 kopper kakao hurtigst muligt – jeg sender med Quick Post – via PostNord – jeg betaler portoen.

Belgisk chokolade, Tyrosin, B6-vitamin (pyrodoxin HCI), chrom (chrompicolinat)
Brugsanvendelse: Tag 1 brev (4gr) og opløs i varmt eller koldt vand/mælk i forbindelse med morgen maden eller hvornår du ønsker.
Ikke anbefalet til børn, gravide, ammende kvinder eller personer der er overfølsomme overfor koffein.

Kakaoen er ikke udviklet til at helbrede, forebygge eller på anden måde have indflydelse på sygdomstilstande. Resultaterne vil altid være individuelle og nogle mennesker vil ikke kunne få de ønskede resultater, uden aktivt at lave om på deres indtag af kalorier eller øge mængden af motion.

Tropical Blast, Juice/the:

Hvis du først ønsker at smage tropical blast – så har du mulighed for at købe en 6 dages oplevelse til 149 kr. – der mobilepayer du ligeledes til tlf. 4097 1142 og så vil jeg kontakte dig indenfor 12 timer. Så vil du modtage en lille pakke med 6 kopper tropical blast hurtigst muligt – jeg sender med Quick Post – via PostNord – jeg betaler portoen.

Ingredienser:

Brugsanvendelse: Tag 1 brev (4gr) og opløs i varmt eller koldt vand i forbindelse med morgen maden eller hvornår du ønsker.
Ikke anbefalet til børn, gravide, ammende kvinder eller personer der er overfølsomme overfor koffein.

Juicen er ikke udviklet til at helbrede, forebygge eller på anden måde have indflydelse på sygdomstilstande. Resultaterne vil altid være individuelle og nogle mennesker vil ikke kunne få de ønskede resultater, uden aktivt at lave om på deres indtag af kalorier eller øge mængden af motion.