Uncategorized

Veje skilles – veninder skilles

Veje skilles – veninder skilles….

Og alt er godt. Og alt sker af en årsag. Det er i virkeligheden min fulde overbevisning i livet. At alt der sker i vores liv er noget vi selv har tiltrukket og noget vi skal lære af. Hvor smertefuld det end til tider kan være – så er der altid en læring i det – og du forstår det senere i livet.

Vi har et forhold til alt i livet – vores forældre, vores venner, veninder, børn, dyr  – selv en god bog som skal læses får vi et forhold til. Og efter min overbevisning repræsenterer alle disse forhold en afspejling af dit eget forhold til dig selv. Jeps – så tænker du måske nok, at jeg har har læst Louise Hay. Og du har helt ret – jeg har læst bogen igen igen… og det bliver absolut ikke sidste gang jeg læser den. Og præcis i den – ”Helbred dit liv” – står der at ALT er afspejling af dit forhold til dig selv.

Vi vælger selv vores venner, kærester, veninder og sågar vores forældre. Vi har sjæleligt selv bestemt hvilke forældre vi ville have – inden vi kom herned. Du behøver ikke tro på dette – men jeg tror på det. Jeg ved præcis hvad det var og stadig er at jeg skal lære med netop disse to forældre som jeg har fået i dette jordiske liv. Jeg skal arbejde med min passion – følge mit hjerte og sende masser af kærlighed ud og ikke mindst ind til mig selv. For som der står i bogen af Louise Hay – så er nøgleløsningen til ALT i livet – at du skal elske dig selv – værdsætte dig – vide at du er værd at elske og værd at være sammen med. Og det giver så god mening – for mig. Det samme gør det – at veje skilles mellem venner og mellem veninder.

Jeg har flere gange i mit liv sagt pænt farvel til veninder i mit liv og nu er det gjort igen. Det var ikke mig der satte de endelig ord på at nu skulle vores veje skilles – det nåede hun at gøre – men i mit sind vidste jeg godt at det var tid til at vi skulle skilles. Men når der ligger mange minder og oplevelser i en fælles rygsæk – så biver det ikke bare lige noget man gør…. og det kan samtidigt gøre ondt – og det skulle det da helst også – ellers tænker jeg at dette venskab ikke havde den dybere betydning.

Dine veninder og venner repræsenterer altså en afspejling i dig selv. Måske er der noget du skal lære – eller ændre. Måske er der noget i en ven som irriterer dig. Prøv at kig på en ven eller veninde og se om der er noget som irriterer dig? Prøv at skriv det ned – og spørg så dig selv – både med disse ting men også ellers; hvordan ligner det menneske mig, og hvornår gør jeg det samme irriterende ting? Nu skal du så spørge dig selv om du er villig til at ændre dette mønster i dig?? Du ved jo godt at du ikke kan ændre det i andre… eller det bør du i hvertfald snart have erfaret – hvis du er over 30 år gammel…. For NÅR du fjerner disse mønstre, eller en vane eller en overbevisning fra DIG og dine tanker/opførsel, så vil den person enten ændre sig eller forlade dit liv….

Og det er PRÆCIS det der er sket igen i mit liv. En kær veninde, som jeg har kendt i snart 20 år har forladt mit liv – måske og forhåbentlig kun for en periode – men lige nu har hun valgt at skære mig ud af sit liv. Og det er HELT ok. Det gør ikke ondt – det er ikke smerte – det er ikke ondt – det er ikke ikke-okay – det er fuldstændig som det skal være. Jeg har nemlig fjernet et mønstre og en overbevisning som hun repræsenterede i mit liv og derfor skal vores veje skilles.

Hvis du læser dette – kære veninde på stand-by – så skal du vide at jeg elsker dig – og din familie – og jeg ønsker dig ALT ALT ALT det bedste i dit liv. Jeg håber du må få alt det lykke ind i dit liv du ønsker og jeg håber at vores veje krydses igen. Pas på dig selv ♥

Din veninde i hjertet for altid

Camille

3 thoughts on “Veje skilles – veninder skilles

  1. Kære Camille

    Faldt lige over dette indlæg… dejligt at erfare, at du også har den indgangsvinkel til livet <3

    Kærligst Joan

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *