Uncategorized

Vil du gæsteblogge hos mig?

Har du lyst til at gæsteblogge hos mig?

Vi skal hjælpe hinanden. Og da min vej i livet har ført mig til min passion og jeg i dag kan leve af min passion, så føler jeg mig inspireret til at lade andre fortælle deres historie på min blog.

For vi SKAL hjælpe hinanden. Det kan ikke nytte noget at vi bagefter står og  kigger på vinduesruden – når den stakkels selvstændige har drejet nøglen om – og siger ”det var vel nok synd” NÅR vi ikke har bidraget til at han eller hun kunne få det til at løbe rundt.

Jeg glemmer aldrig da jeg selv måtte kaste håndklædet i ringen – jeg havde i 6 år haft en skøn second hand luksus tøjbutik i Roskilde og den havde kørt okay –men ikke godt nok til at jeg kunne fortsætte den,  da en anden drøm samtidigt bankede på. Og da jeg endelig tog beslutningen om  at sælge butikken stod der RIGTIG mange og blev så triste over at jeg lukkede… Jeg sagde det IKKE – men tænkte det: hvis du bare 2 gange om måneden var kigget forbi og købt for bare 200 kr. hver gang – ja – så havde jeg kunne fortsætte…

Så husk det når du står overfor en selvstændig vinhandler, tøjbutik, klinik eller lign. STØT dem…

En i mit netværk nævnte for mig, at hvis hans venner og familie blot ville købe AL den vin de selv drak OG gav væk som gave hos ham – så havde han ikke brug for flere kunder – tankevækkende ikk?

Så jeg sætter handling på at hjælpe andre – både når jeg handler – skal forkæle mig selv og nu også med denne mulighed for at gøre andre kan blive synlige via mit store netværk.

Jeg lever min drøm. Jeg har skrevet mig en bog og den er blevet taget så godt imod. Jeg tænker at den er taget så godt imod, er at det handler om at bogen netop rykker ved den følelse af at vi godt kan følge vores drøm – gå efter vores passion og tage handling. Bogen handler også om at overvinde den indre kritiker og lykkes i det der gør os glade, lykkelige og raske.

For vil bliver syge af at gå på kompromis i livet – vi bliver syge af at nøjes – og vi bliver syge af ikke at kunne mærke hvad der gør os glade.

Så hvad er din passion? Hvordan har du kæmpet i livet for at kunne leve af den i dag? Skriv til mig – også tager vi en snak om det er en mulighed for dig at gæsteblogge hos mig.

Jeg glæder mig til at høre fra dig.

Knus

Camille Hammerich

2 thoughts on “Vil du gæsteblogge hos mig?

 1. Hejsa
  Vil lige skrive at det er super flot det du skriver, og i sandhed rigtigt!
  Jeg har selv en meget lille blog indtil videre og jeg vil gerne mere med den.
  Hvad ønsker du at der bloggen om som gæst? 🙂
  Jeg har selv stået overfor flere prøvelser i mit liv med en spiseforstyrrelse, en for nyligt kræftsyg kæreste som er blevet rask, og nu om lidt skal vi møde vores lille pige 🙂

  1. Kære Denise
   Jeg tænker at blogindlægget skal handle om at følge sin passion… følge sit hjerte i arbejdslivet… Altså at man er landet på den helt rigtige hylde i livet. Lad os evt. skrives ved. Knus Camille

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *