Uncategorized

Wauw – en kaffe

Wauw…. cracy kaffe…

Som mange af jer ved – så er jeg jo forfatter, foredragsholder og teamleder. Jeg er vild med network marketing – HVIS det bliver gjort pænt og er pt. i gang med at skrive min næste bog som netop handler om branchen og om at netværke i dag – på en ægte og behagelig måde.

I har sikkert også læst at jeg ikke spørger – hverken kunder eller nye forhandler – om de vil have mit produkt eller forhandle det  – men at jeg bruger attraction marketing. Og det virker…

Jeg har arbejdet med branchen i over 25 år – spredt henover min nu 47 års levetid. Og i 2016 skiftede jeg firma til dette forholdsvise unge firma som blandt andet forhandler kaffe. En adfærd jeg selv havde og som jeg ved mange har. I slutningen af 2016 fik jeg min kaffe hjem og gik i gang med at drikke blot to kopper om dagen. Jeg spiste normalt og snød mig ikke de søde ting og ej heller et glas vin i ny og nær. Den jul tog jeg ingen kilo på – hvilket jeg normalt ALTID har gjort. Jeg havde taget ca. 10 kilo på henover ca. 3-6 år og var godt træt af at min høje alder gjorde det mere og mere vanskeligt at tabe mig. For i mit skab lå der overfede jeans og andre bukser, som jeg BARE måtte ned igen – måske kender du det…

I midten af 2017 havde jeg stille og roligt smidt de 5 kilo og bedst af alt havde jeg fået mentalt og fysisk mere overskud – så meget overskud til at jeg igen kunne optage mit løb – men denne gang mere intenst og med mange flere kilometer i benene pr. uge.  Henover efteråret røg små 2 kilo mere og sommeren 2017 havde jeg ligesom julen 2016 ikke taget kilo på..

Nu ca. 1,5 år efter er jeg i mit livs bedste form… løber 3-4 gange om ugen og aldrig under 5,3 km. pr. gang. Og for første gang i mit liv har jeg nu prøvet at TABE mig under en sommer fuld af festival, hyggeligt samvær og masser af sangria, kold hvidvin og kolde fadbamser…

Vægten sade simpelthen minus hele 3 kilo – hvor vildt er det lige??

En ting er forfængeligheden, som jeg ved vi er mange der har – og når vi ved hvordan VI HAR set ud – så vil mange af os gerne tilbage – men det allerbedste er simpelthen at jeg er for første gang – sådan HELT dybt og ærligt – er glad for hver gang jeg ser mig i et spejl – jeg frygter ikke sommerbillederne og jeg kan mærke at jeg har stærke ben og arme. Kaffen kan nemlig andre ting end at sætte forbrændingen i vejret… den har andre ingredienser som gør nogle dybere ting – forskelligt fra folk – da ingen af os er ens reagerer vi også forskelligt. Og hvor enkelt kan det lige være – 2 kopper om dagen… Og det er ikke kompliceret – det er faktisk ret nemt. Og kan vi ikke bare bedst lide det – når det er nemt?

Når tøjet ikke strammer – og vi er tilfredse med vores ydre – så er jeg af den overbevisning at det bliver meget nemmere at begynde at arbejde med det indre. Hvilket jeg jo både selv har gjort men også hjælper andre til at gøre.

Nemlig at blive rigtig glad for sig selv – med og uden tøj på.

Elske sig selv – med og uden tøj.

Og jeg skal love dig at det er en KÆMPE befrielse at have denne følelse…

Og nej den er ikke kommet overnight – men noget jeg har arbejdet på og som jeg nu er nået helt til dørs med. Og jeg er glad – sådan rigtig glad og for første gang i mit 47 årige liv VIRKELIG glad for min krop. Og min søde kæreste – som har smidt 6 kg. i samme periode – ser jo forandringerne og da vi ligger på stranden i Barcelona siger han pludselig; Skat du holder der virkelig godt – du ser da bedre ud end disse unge piger som ligger foran os – sejt gået – jeg er stolt af dig.

Anerkendelse er jo det fedeste – specielt den også kommer indefra. For han havde jo ret…

Så det faktum at jeg også er teamleder for dette firma – hænger SÅ godt sammen med det jeg ønsker at hjælpe folk med – blive glade for deres sind og deres krop. Og når ting hænger sammen, så har det med at lykkes – både for mig, min kæreste og mine mange søde kunder.

Med kaffeånde og kram

Camille

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *